Hava Durumu

Doğugücü'nden liderlik coşkusu

Gürsu Belediyespor'u yenerek B Grubu'nda zirveyi yeniden eline geçiren Kırmızı Siyahlılarda teknik sorumlu Sait Taşkesen, "2 hafta sonra kazanmak ve rakiplerimizin kaybı sonrası lider olmak çok iyi oldu" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 20.12.2018 08:07
Haber Güncellenme Tarihi: 20.12.2018 08:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Doğugücü'nden liderlik coşkusu

Süper Amatör Küme B Grubu'nda şampiyonluk hedefleyen Doğugücüspor'da Gürsu Belediyespor'u 3-1 mağlup ederek yeniden liderliği ele geçirmenin büyük sevinci yaşanıyor. Takımın son durumunu değerlendiren Kırmızı Siyahlı ekibin teknik patronu Sait Taşkesen, "Gürsu Belediyespor son maçını kazanmış ve üst sıralarda yer almak isteyen dirençli ve maçtan kopmayan bir takım olarak son dakikaya kadar galibiyeti zorladı. Kazandık ve lider olduk. Çok mutluyuz. Oyuncularımı ortaya koydukları mücadeleden, kazanma arzusundan ve karakterli duruşlarından dolayı tebrik ediyorum. Gürsu Belediyespor'a da bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum" diye konuştu.

Sezon sonunda öncelikle play-off'a kalmak ardından da Bölgesel Amatör Lig'e çıkmak istediklerini belirten Doğugücüspor Antrenörü Sait Taşkesen, "Her hafta stresi fazla mücadele gücü yüksek dış etkenleri fazla olan zor maçlar oynuyoruz. Yukarılarda yer almak istiyorsak ve sezon sonu play-offa ulaşmak için bunlara göğüs germek zorundayız . Bunların üstesinden kalkabilecek oyuncu grubuna sahibim. Taraftarlarımızdan isteğim bu takıma inansınlar ve daha fazla destek vererek iyi ve kötü zamanda takımlarının yanında olsunlar. Taraftarlardan ricam sadece takımının yanında olması ve desteğini esirgememesidir" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.