Hava Durumu

Doktora otomobilde infaz!

Karabük'ün Safranbolu İlçesi'nde otomobili ile seyir halindeyken silahlı saldırıya uğrayan 45 yaşındaki Radyoloji Uzmanı Dr. Metin Güneş hayatını kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 06.03.2017 00:25
Haber Güncellenme Tarihi: 06.03.2017 00:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Doktora otomobilde infaz!

Olay, saat 18.30 sıralarında Safranbolu İlçesi Bağlarbaşı Mahallesi Kurtuluş Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, eşiyle ayrı olan ve özel bir tıp merkezinde Radyoloji Uzmanı olan Dr. Metin Güneş (45), hafta sonları gördüğü 6 yaşındaki oğlu ile bir süre vakit geçirdi. Daha sonra Köyiçi meydanında yemek yedikten sonra 78 BM 497 plakalı aracı ile oğlunu eve bıraktı.

POLİSİ ARAYARAK KENDİNİ İHBAR ETTİ

Oğlunu bıraktıktan sonra aracı ile seyir halinde olan Güneş'i, otomobiliyle takip eden Kamil A. (37) önünü keserek durdurdu ve silahını çekerek ateş etti. Kamil A. olayın ardından, polisi arayarak kendini ihbar etti.

Olay yerine gelen polis ekipleri şahsı gözaltına alırken, vücuduna isabet eden kurşunlar sonrası ağır yaralanan Dr. Güneş, 112 Acil Servis ambulansıyla Safranbolu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Dr. Güneş, hayatını kaybetti.

Radyoloji Uzmanı Dr. Metin Güneş (45)

ZANLI İLE DOKTOR HUSUMETLİ ÇIKTI

Olay sonrası yol bir süre trafiğe kapatılırken, olayı gerçekleştiren Kamil A. ile Dr. Güneş arasında husumet olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.