Hava Durumu

"Dönüşüm rantsal olmasın"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa İl Başkanı Metin Çelik, Bursa'da kentsel dönüşüm çalışmalarının vatandaşları mağdur etmemesi için mücadele edeceklerini belirterek, "Dönüşüm rantsal olmasın" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2012 14:13
Haber Güncellenme Tarihi: 10.07.2012 14:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
"Dönüşüm rantsal olmasın"
Türkiye genelinde başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında ilk kazma Bursa'da vuruldu. Kentsel dönüşümde pilot il seçilen Bursa'da bu süreci iyi takip edeceklerini dile getiren Çelik, "Bursa ile ilgili düşündüğümüz projeler var. Bursa'nın problemlerini herkes biliyor. Bursa'nın ulaşım master meselesi var. Bursa'da bu konuyla ilgil yönetim kurulu arkadaşlarımızla komisyonlar oluşturduk. Teknik arkadaşları bu konularla görevlendirdik. Bursa'daki kentsel dönüşüm, rantsal dönüşüm olmasın. Bursa dönüşümde pilot bölge seçildi. Dönüşüm süreçleri konusunda vatandaşları bilinçlendireceğiz. Daha önce Bursa'da Doğanbey olayı yaşandı. Vatandaşlar burada mağdur edildi. Daha sonra bir takım hakları verildi, ama insanların mağdur edildiğini düşünüyoruz. Aynı olayın yaşanmaması için elimizden geleni yapacağız" dedi.

2 YILDA 50 BİN ÜYE
CHP Bursa il teşkilatının üye sayılarını artırma çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden Çelik, ilçelerde tanıtım stantları kuracaklarını söyledi. 2 yıl içinde 50 bin üye sayısına ulaşmayı planladıklarını belirten Çelik, "CHP Bursa teşkilatının üye sayısı az. İlçe başkanı arkadaşlarımızla yaptığımız toplantıda kurultaydan sonra hemen hemen her ilçede stantlar kuracağız. CHP'nin Bursa'da üye sayısını artırmak istiyoruz. İlk yıl yüzde 50, ikinci yıl üye sayımızı yüzde 100 artıracağız. Şu anda üye sayımız 22 bin, ama iki yıl içinde bu sayı 50 bine ulaşacak" ifadelerini kullandı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.