Hava Durumu

Dorukhan Toköz'den Beşiktaş açıklaması

Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Dorukhan Toköz, Beşiktaş ile sözleşmesinin bitmesi ve ardından Bordo-mavili takıma transferi sürecinde yaşananları anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2021 16:40
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2021 16:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Dorukhan Toköz'den Beşiktaş açıklaması

Dorukhan Toköz'un yaptığı açıklamalar şu şekilde:

Beşiktaş'ta sözleşmem bittiğinde ilk olarak Avrupa'ya gitmek istediğimi söylemiştim menajerime. O ara bir sürü takımdan da teklif geldi açıkça söylemek gerekirse hem Avrupa'dan hem de Türkiye içinden. Abdullah Hoca ile konuştum daha sonra. O ara tabii Abdülkadir Ömür ve Uğurcan Çakır'la da çok konuştuk. Bu sene hocamızın şampiyonluğu çok istediğini, iyi bir takım kuracağını ve çok güzel bir proje olacağını söyledi bana. Sonra sağ olsun Trabzonspor beni seçti, ben Trabzonspor'u seçtim. Çok güzel bir birliktelik oldu.

"BEŞİKTAŞ VE ESKİŞEHİRSPOR'DA DA SAĞ BEK OYNADIM"

Ben normalde orta saha oyuncusuyum ama Eskişehirspor olsun, Beşiktaş'ta olsun sağ bek oynadığım dönemler de oldu. Benim için çok mevki fark etmiyor. Hoca nerede görev verirse orada oynuyorum zaten. Sakatlıkla ilgili hiçbir şey kalmadı, çok şükür geçti. Sağlık ekibi de şükürler olsun zaten çok iyi ilgileniyor. Sakatlıktan eser kalmadı. Hedeflerimiz ile ilgili ise iyi gidiyoruz, şampiyonluk çok zor bir şey.

"İNŞALLAH BURADAN AVRUPA'YA GİDERİM"

Puan farkı olarak öndeyiz ama ikinci devre çok daha önemli, zor maçlar bizi bekliyoruz. Önce burada şampiyon olup sonra Avrupa olur inşallah. Buradaki mesaimizi tamamladıktan sonra inşallah Avrupa'ya gideriz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.