Hava Durumu

"DOSAB Türkiye ekonomisi için önem taşıyor"

Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi (DOSAB) Başkanı Halil Ersan Özsoy ve yönetim kurulu üyeleri, Bursa'nın Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ı ziyaret etti. DOSAB Başkanlığına yeni seçilen Özsoy ve yönetim kurulu üyelerini tebrik eden Başkan Dündar, DOSAB'ın Türkiye ekonomisi için önem taşıdığına dikkat çekti.

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2017 16:49
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2017 16:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
"DOSAB Türkiye ekonomisi için önem taşıyor"

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, geçtiğimiz ay gerçekleştirilen genel kurulda DOSAB Başkanlığına seçilen Halil Ersan Özsoy ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı. DOSAB'ın Bursa ve Türkiye ekonomisi adına büyük önem taşıdığına dikkat çeken Başkan Dündar, "DOSAB, Türkiye'nin en modern sanayi bölgelerinden bir tanesi. İleri teknoloji kullanılarak, üst düzey üretimin yapıldığı bir sanayi bölgesi. Bursa ve Türkiye ekonomisine önemli katkılar sağlayan fabrikaları bünyesinde barındırıyor. Böyle önemli bir sanayi bölgesinin ilçemiz sınırları içerisinde yer alıyor olması da bizleri sevindiriyor. DOSAB, sadece Bursa'ya değil ülkeye hizmet eden bir konumda. Böyle büyük ve önemli bir sanayi bölgesinin yönetiminde olmak da sizler adına gurur verici olmalı. Yeni yönetim olarak DOSAB'a önemli katkılar koyacağınıza eminim. Yeni görevinizin hayırlı olmasını dilerim" dedi.

Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi (DOSAB) Başkanı Halil Ersan Özsoy da yürütmüş oldukları faaliyetler hakkında Başkan Dündar'ı bilgilendirerek, "DOSAB Bursa'nın en büyük organize sanayi bölgesi olduğu gibi Türkiye'nin de en önemli sanayi bölgelerinden bir tanesi. Bizler DOSAB'ın yeni yönetimi olarak birlik ve beraberlik içerisinde hem kentimiz ve ilçemiz, hem de sanayi bölgemiz adına elimizden geleni yapmaya hazırız. Bölgemizdeki firmaların hedefi ihracatlarını arttırmak. Sürekli yeni pazar ve müşteri arayışındayız. Amacımız daha ucuz enerji, daha ucuz doğalgaz ve çevreyi kirletmeyen bir organize sanayi bölgesi oluşturmak" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.