Hava Durumu

Düğüm çözülüyor!

TFF 1. Lig'de sezon bu hafta oynanacak maçlarla tamamlanacak. Hatayspor'un ardından Süper Lig'e çıkacak ikinci takım ile play-off eşleşmeleri ve küme düşecek 3'üncü takım son maçların ardından belirlenecek.

Haber Giriş Tarihi: 17.07.2020 08:37
Haber Güncellenme Tarihi: 17.07.2020 08:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Düğüm çözülüyor!

TFF 1. Lig'de normal sezonunun 34. ve son haftası bugün oynanacak tek maçta başlayacak. Hatayspor'un geçen hafta şampiyonluğunu ilan ettiği ligde, Süper Lig'e yükselecek ikinci takım yarın oynanacak maçların ardından belli olacak. Son hafta maçları öncesinde 59 puanlı Büyükşehir Belediye Erzurumspor, 58 puana sahip Adana Demirspor, 57 puana ulaşan Akhisarspor ve 56 puanı bulunan Bursaspor ikinci sıra için iddiasını sürdürüyor. Erzurumspor, sahasında Ümraniyespor'u mağlup etmesi halinde geçen sezon veda ettiği Süper Lig'e dönecek.
Erzurumspor'un olası puan kaybında takipçilerinin alacağı sonuçlar ikinciyi belirleyecek. TFF 1. Lig'de son hafta play-off eşleşmeleri de netleşecek. 53 puanla 6. sıradaki F. Karagümrük ile 51 puanlı Altay'dan biri play-off bileti alacak son takım olacak. Lige veda edecek son ekip Osmanlıspor veya Boluspor olacak. Boluspor, Eskişehirspor dep-lasmanında en az 1 puan aldığı takdirde Osmanlıspor- Balıkesirspor maçının sonucuna bakmaksızın ligde kalacak. Osmanlıspor'un ligde kalabilmesi için Boluspor'un mağlup olup, kendisinin kazanması gerekiyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.