Hava Durumu

Düğün dönüşü facia: 2 ölü 3 yaralı

Düğün dönüşü meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2012 12:05
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2012 12:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Düğün dönüşü facia: 2 ölü 3 yaralı
Edinilen bilgilere göre, Bursa’da İmamlık yapan İbrahim ve İsa C. kardeşler ile eşleri, İnegöl-Bursa karayolu üzerindeki köftecide düzenlenen düğün sonrası, köyleri olan Hamamlı köyündeki başka bir düğüne katılmak üzere yola çıktılar.

Bursa’da Alanyeri Camiinde imam olarak görev yapan İbrahim C.yönetimindeki özel otomobil, İnegöl Şehirlerarası Otobüs Terminali mevkiine yaklaştığı sırada, iddiaya göre sollama yapmak isteyen sürücü H. Y. yönetimindeki özel otomobil tarafından sıkıştırıldı.

Sıkıştıran otomobilin sağ tarafdan çarpması sonucu, sürücü direksiyon hakimiyetini kaybetti. Sürücü İ. C.’ın uzun süre fren yapmasına rağmen özel otomobil anayolun alt yolu olan Şehit Er Mustafa Pehlivanoğlu Sokağa uçtu.

Anayol ile alt yolu ayıran bariyerleri ve ağaçları aşarak yaklaşık 2 metre aşağı uçan özel otomobilde tam anlamıyla can pazarı yaşandı. Görgü tanığının haber vermesi üzerine kaza yerine çok sayıda 112 Acil Servis Ambulansı ile İtfaiye Arama Kurtarma ekibi sevk edildi.

Yaralılar 112 Acil Servis Ambulansları ile İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırılarak tedavi altına alınırken, yaralılardan 60 yaşındaki Yadigar C. hastaneye ulaştırılamadan yolda hayatını kaybetti.

Kazada hayatını kaybeden Yadigar C.’ın eşi 57 yaşındaki 3 çocuk babası, Bursa’da Karakadı Camiinde İmam-Hatip olarak görev yapan İsa C.’da ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Özel otomobilin sürücüsü 50 yaşındaki, Alanyeri Cami İmamı İbrahim C. ile eşi 44 yaşındaki İfaket C. ve araçta bulunan 68 yaşındaki Müzeyyen Ö. yaralı olarak getirildikleri İnegöl Devlet Hastanesinde tedavi altına alındılar.

Kazaya sebebiyet verdiği iddia edilen özel otomobilin sürücüsü H. Y., kazadan kısa süre sonra yakalandı.


Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.