Hava Durumu

Düğünde akılalmaz olay! Damat cevaevine gitti

Adana'da katıldıkları sokak düğününde tabancayla havaya ateş açan Cuma B. Celal B. kardeşler ile kendilerini uyaran damat ve ailesi arasında kavga çıktı. Kavgada kardeşler silahla yaralanırken, gözaltına alınan damat ile kardeşi ve yeğeni tutuklandı.

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2021 10:29
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2021 10:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Düğünde akılalmaz olay! Damat cevaevine gitti

Olay, 23 Ekim günü saat 19.30 sıralarında Adana Yüreğir ilçesi Başak Mahallesi'nde meydana geldi. İbrahim Karakuş ile Y.O. (17) çiftinin düğününe katılan yakınları Cuma B. (23) ile kardeşi Celal B. (22) tabancayla havaya ateş açtı. İbrahim Karakuş, kardeşleri uyarınca tartışma çıktı. Karakuş'un ağabeyi Sabah Karakuş (35) ve yeğeni Mustafa Karakuş'un (19) da dahil olduğu tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü.

Kavga sırasında taraflar birbirlerine tabanca ve tüfeklerle ateş açtı. Cuma B. başına, kardeşi Celal B. ise vücuduna isabet eden saçmalarla yaralandı. İki kardeş kanlar içerisinde yere yığılırken, şüpheliler ise düğün yerinden kaçtı.

DURUMU AĞIR

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin ilk müdahalesini olay yerinde yaptığı yaralılar, ambulansla Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Ameliyata alınan Cuma B.'nin durumunun ağır olduğu belirtildi. Hafif yaralanan kardeşi Celal B.'nin ise tedavisinin sürdüğü bildirildi.

DAMAT VE YAKINLARI TUTUKLANDI

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, adresleri belirlenen şüphelileri, eş zamanlı baskınlarla yakaladı. Emniyete götürülen şüphelilerden damat İbrahim Karakuş ile ağabeyi Sabah Karakuş, silah kullanmadıklarını öne sürdü. Damadın yeğeni Mustafa Karakuş, iki kardeşi kendisinin vurduğunu öne sürdü.

Hastanede ifadesine başvurulan Celal B. ise karşı taraftan 3 kişinin de tüfek kullandığını belirtti. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen İbrahim Karakuş, Sabah Karakuş ile Mustafa Karakuş çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.