Hava Durumu

Düğünde tanıştı, evlenme vaadiyle kandırıp eve götürdü! Sonrası korkunç

Antalya'da Caner B., düğünde tanıştığı 16 yaşındaki N.S.K.'yı evlenme vaadiyle kandırdı, üvey babasının evine götürüp zorla cinsel ilişkiye girdi. İkilinin ayrılmasının ardından bu defa da Caner B.'nin amcasının oğlu Erdoğan B. ardından da arkadaşları Rıza A., kızla ilişkiye girdi.

Haber Giriş Tarihi: 12.11.2018 17:56
Haber Güncellenme Tarihi: 12.11.2018 17:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Düğünde tanıştı, evlenme vaadiyle kandırıp eve götürdü! Sonrası korkunç

Olay, geçen yıl Antalya'da meydana geldi. Caner B., iddiaya göre Finike'de bir düğünde tanıştığı N.S.K.'ya, Antalya'da üvey babasının evinde cinsel istismarda bulundu. Caner B.'nin evlenme vaat ettiği N.S.K. şikayetçi olmadı. Defalarca cinsel istismara uğrayan genç kız, bir süre sonra ayrıldığı Caner B.'nin, amcaoğlu Erdoğan B. ile tanıştı. Erdoğan B. de cinsel istismarda bulunup, genç kızı kovdu. Amca çocuklarının arkadaşı Rıza A. ile de sosyal medya üzerinden tanışan N.S.K., bu kişiyle kendi rızasıyla birlikte oldu.

İNTİHARA KALKIŞTI

Ancak ilişkiyi uzatmak isteyen Rıza A., kızın istememesi üzerine tehdit etmeye başladı. Rıza A.'nın ilişki sırasında çekilen video ve fotoğrafları yaymakla tehdit ettiği N.S.K., çok sayıda ilaç içerek intihara teşebbüs etti. N.S.K'nın hastane polisine ifade vermesinin ardından yaşananlardan haberdar olan baba Ö.K., kızına bunu yapanlardan şikayetçi oldu. Gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen Caner B. ile Erdoğan B., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

EVLENME VAADİYLE KANDIRDI

Antalya 4'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanan Caner B., ilk duruşmada tutuklanmayınca ailenin avukatı Ertan Sirkeci itiraz dilekçesi yazdı. Dilekçede, mağdurun sanığın istismarına uğradığı belirtilerek, N.S.K'nın şikayetini önlemek için sanık tarafından evlenme vaadinde bulunulduğuna dikkat çekildi. Ancak yapılan itiraz mahkeme tarafından reddedildi. Mahkeme, duruşmayı erteledi.

BABA SANIKLARIN CEZALANDIRILMASINI İSTEDİ

Antalya 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde ilk duruşmaya çıkan Erdoğan B. ise suçlamaları kabul etmedi. Baba Ö.K. sanığın en ağır şekilde cezalandırılmasını isterken, N.S.K. yaşadığı şokun etkisiyle duruşmada ifade veremedi. Mahkeme heyeti, sanık Erdoğan B.'yi reşit olmayanla cinsel ilişki suçundan önce 2 yıl hapse, ardından takdir indiriminde bulunarak cezayı 1 yıl 8 aya düşürdü. Mahkeme heyeti bu cezayı da 5 yıl suç işlememek kaydıyla erteledi.

Duruşma sonrası açıklama yapan ailenin avukatı Ertan Sirkeci, verilen kararı hayretle izlediklerini belirterek, "Kanunda her şey net ve açık. Bir kişi cinsel ilişkide eşine karşı bile zorlayıcı olamaz. Nitekim bu kişiler mağdura istismarda bulunduktan sonra yalan ve tehditle olayı örtbas etmek istemişlerdir. Mağdur kızımız intihara teşebbüs etmeseydi belki de bu olay ortaya çıkmayacaktı. Biz sanıkların tutuklu yargılanmasını ve cezalandırılmasını istiyoruz. Davayı temyiz edeceğiz" dedi. Davaya müdahil olan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı avukatları da karara itiraz edeceklerini kaydetti.

"O GÜN YAŞADIKLARIMI KİMSEYE ANLATAMADIM"

Çocuk Suçları Soruşturma ve Çocuk İzleme Merkezi Bürosu'nda cumhuriyet savcısına verdiği ifadede yaşadıklarını anlatan N.S.K., "Caner ile geçen yıl 2 Şubat'ta Finike'de bir düğünde tanıştık. Arkadaş olduk. Ayda bir görüşmeye başladık. Haziran ayında Caner beni Antalya'nın Kepez ilçesi, Altınova Mahallesi'ndeki annesi ve üvey babasının yaşadığı eve götürdü. Evde kimse yoktu. Havanın sıcak olduğunu söyleyerek evde kalmamızı istedi. Evin salonunda oturuyorduk ve Caner alkol almaya başladı. Caner'le öpüştük. Sonra benim tişörtümü çıkardı. İstemediğimi söylememe rağmen cinsel istismarda bulundu. Sürekli ağlıyordum. Gitmek istedim ama bana 'Gitmeyeceksin, oturacaksın' dedi. Sonrasında beni bıraktı. Ben o gün yaşadıklarımı kimseye anlatamadım" dedi.

Caner B.'nin yaşadıklarını kimseye söylememesi için evlenme vaadinde bulunduğunu da sözlerine ekleyen N.S.K., konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Sonrasında Finike'den her gelişinde Altınova'daki evde buluşmaya devam ettik. Caner'in evlenme vaadi sonrasında 4-5 defa ilişkiye girdim. Sonradan öğrendim ki Caner beni arkadaşlarına anlatıyormuş. Caner'le ayrıldıktan sonra yine bir arkadaşım aracılığıyla Caner'in amcaoğlu Erdoğan ile tanıştım. Erdoğan da beni ailesiyle yaşadığı Kepez ilçesi Teomanpaşa Mahallesi'ndeki evlerine götürdü. Evde ağabeyi ve nişanlısı vardı. Beni kandırarak kendi odasına götürdü. Üzerimi çıkarmaya çalıştı. Bağırdım, kavga ettik. Bana istismarda bulundu. Sonrasında da küfür ederek beni kovdu."

Caner ve Erdoğan B.'nin arkadaşı olan Rıza A. ile sosyal medya üzerinden tanıştığını ve konuşmaya başladığını aktaran N.S.K., kendi rızasıyla ilişkiye girdiğini belirterek, "Rıza A. benimle sevgili olmak istedi. Ancak ben istemedim. Elinde ilişki sırasında çekilmiş fotoğraf ve videolarımın olduğunu söyledi. Bana şantaj yaptı. Ben de yaşadıklarımı kimseye anlatamadım. Çok sayıda ilaç içerek intihar teşebbüsünde bulundum. Beni hastaneye kaldırmışlar. Sorulunca başıma gelenleri anlattım. Meğerse yaşadığım tüm olaylar birbiriyle bağlantılıymış. Kurtlar sofrasına düşmüşüm, öyle düşünüyorum" diye konuştu.

Caner ve Erdoğan B.'nin kendisine cinsel istismarda bulunmasından, Rıza A.'nın ise kendisini tehdit etmesi ve ardından intihara sürüklemesinin dolayı şikayetçi olduğunu söyleyen N.S.K ile baba Ö.K., sanıkların cezalandırılmasını istedi. Rıza A. hakkındaki soruşturmanın ise halen sürdüğü belirtildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.