Hava Durumu

Duman grubu üyesinden eşine rekor tazminat

2016 yılında Bodrum'da yakın dostlarının katıldığı nikah töreniyle evlenen Duman grubu üyelerinden Batuhan Mutlugil, geçtiğimiz ay eşi Leyla Mutlugil'e (Alfasa) boşanma davası açmıştı, 25 Mayıs'ta görülen davada çift boşandı, Mutlugil ise eşine rekor tazminat ödeyecek

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2021 09:09
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2021 09:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Duman grubu üyesinden eşine rekor tazminat

Duman grubu üyelerinden Batuhan Mutlugil ile Leyla Alfasa, 2016 yılında Bodrum'da yakın dostlarının katıldığı nikah töreniyle evlenmiş, ancak çiftin mutluluğu 5 yıl sürmüştü. 3 ay önce eşiyle birlikte yaşadıkları evden ayrılan ünlü müzisyen, 8 Nisan'da da şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanmak için mahkemeye başvurdu.

Batuhan Mutlugil'in Fransız eski sevgilisi Diane Tydigad'den Batu Lucas adında bir oğlu, eşi Leyla Alfasa'nın ise ilk evliliğinden Francesco adında bir oğlu var.

Çift, önceki gün İstanbul 9. Aile Mahkemesi'nde görülen duruşmayla anlaşmalı olarak boşandı. Hürriyet'in haverine göre, taraflar arasında hazırlanan protokole göre Batuhan Mutlugil, Leyla Alfasa'ya 100 bin euro ödeyecek. Ödeme, dört taksitte gerçekleşecek.

Seçkin Piriler ile yakın arkadaşlığı bilinen Leyla Alfasa, Kaan Tangöze ile Kıvılcım Ural'ın nikah masasına oturdukları gün, Ural'ı sosyal medyadan topa tutarak, "Biz de evlendik bir kamera yoktu, gazetecilere haber verilmedi. Karnı ağzında artık, magazinlere poz veriyorlar. Ben hayatımda bu kadar rezil insanlar görmedim. Bir insanın her şeyi mi ucuz olur! Elemanların düğününe tabii gitmiyoruz. Çünkü mutluluklarını paylaşmıyoruz. Görünen köy kılavuz istemez herhalde."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.