Hava Durumu

Dündar gezmedik sokak bırakmadı

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, ilçede gezmedik sokak, uğramadık mahalle bırakmıyor. Sık sık vatandaşla bir araya gelen Başkan Dündar, halkın sıkıntılarını dinleyip anında çözüm üretiyor.

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2012 12:01
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2012 12:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Dündar gezmedik sokak bırakmadı

“Başkan mahallemizde” projesi kapsamında mahalle ziyaretlerini sürdüren Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın bu haftaki durağı Selimiye, İntizam, Altıparmak ve Çırpan mahalleleri oldu. Mahalle gezisine Altıparmak’tan başlayan Başkan Dündar’a belediye bürokratları ve mahalle muhtarları da eşlik etti. Altıparmak’ta mahalle muhtarından mahalleyle ilgili bilgi alan Başkan Dündar, daha sonra Fethi Açançiçek İlköğretim Okulu’na geçti. Okul yönetimi bir süre önce eğitim kurumunun tuvaletlerinin yenilenmesi ve çeşitli tadilatların belediye tarafından yapılması nedeniyle Başkan Dündar’a teşekkür etti.
Okulun bahçesinde öğrencilerin adeta çevresinde sevgi yumağı oluşturduğu Başkan Dündar, miniklerle bol bol fotoğraf çektirdi. Daha sonra Selimiye ve İntizam Mahallelerine geçen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, burada da mahallelerin ihtiyaçları hakkında bilgi aldı. İntizam Mahallesi’nde birde kahvehane açılışı yapan Başkan Dündar, vatandaşların cadde ve sokaklardaki parklanmalarla ilgili şikâyetlerini dinledi. Osmangazi Belediyesi olarak kentin trafik yoğunluğunu azaltmak için planladıkları 5 mega otoparktan birinin Selimiye-İntizam Katlı Otoparkı olduğuna dikkati çeken Başkan Dündar, bu tesisin vatandaşlar tarafından verimli bir şekilde kullanılması gerektiğini söyledi. Yine tesisin üst bölümünün yaşama alanı olarak düzenlendiğini anlatan Başkan Dündar, bölgenin bu tesislerle birlikte nefes aldığını kaydetti.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın son durağı Çırpan Mahallesi oldu. Merinospark içinde yer alan muhtarlık binasında mahalle halkıyla buluşan Başkan Dündar, Osmangazi’nin her noktasına vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda hizmet götürdüklerini söyledi. Çarşamba Katlı Otoparkı ve Kapalı Pazar Alanı’nın Çırpan Mahallesi’ni ferahlatacağını anlatan Başkan Dündar, “İnşaat tamamlandığında sokak pazarı kurulmayacak. Onu kapalı pazar yerine alacağız. Darmstad Caddesi’ndeki trafik yoğunluğu da otoparkın devreye girmesiyle birlikte önemli oranda azalacak” dedi.

Merinospark’ın da Bursa’nın en önemli yeşil alanlarından biri olduğuna işaret eden Dündar, vatandaşlardan gelen güvenlik talebinin de değerlendirileceğini kaydetti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.