Hava Durumu

Dünya bu iddiayı konuşuyor! Prens Philip öldü mü?

İngiltere Kraliyet Sarayı'nda tüm yetkililer gece yarısı acil toplantıya çağrıldı. Endişelenecek bir durumun olmadığı açıklansa da İngiliz medyasında Prens Philip'in öldüğü iddia ediliyor.

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2017 13:14
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2017 13:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Dünya bu iddiayı konuşuyor! Prens Philip öldü mü?

İngiltere'de olağanüstü saatler yaşanıyor. Associated Press'in haberine göre tüm kıdemli personeller Buckingham Sarayı'nda acil toplantıya davet edildi. Rutine uymayan toplantının ardından konuşan yapan kraliyet kaynakları 'Endişe yaratacak bir durum yok' açıklaması yaptı.

İNGİLİZ MEDYASININ İDDİASI: PRENS PHILIP ÖLDÜ

Ancak İngiliz medyasında Prens Philip'in hayatını kaybettiği iddiaları dolaşmaya başladı. Buckhingham Sarayı'nın resmi yetkilileri ise açıklama yapmaktan kaçındı. Reuters'ın haberine göre kaynaklar Kraliçe Elizabeth ve kocası Prens Philip'in sağlığı konusunda bir alarmın bulunmadığını bildirdi.

BAYRAKLAR İNDİRİLMEDİ

Çıkan haberlerde Prens Philip'in yaşamını yitirmesi halinde saraydaki bayrakların indirilmesi gerektiği vurgulandı. Hali hazırda saraydaki bayraklarin indirilmesi gibi bir durum söz konusu değil.

ACİL TOPLANTIYA ÇAĞIRDILAR

Birleşik Krallık genelinde Kraliyete bağlı tüm yetkililerin gece saat 3 sularında saraydaki acil durum toplantısına çağrıldığı açıklandı. İngiliz medyasında çıkan haberlere göre toplantıya Chamberlain Lordu'nun ve Kraliçe'nin özel sekreteri Sir Christopher Geidt'in aralarında bulunduğu çok sayıda yetkili katıldı.

Son dönemlerde Kraliçe Elizabeth'in sağlığıyla ilgili endişeler bulunuyor. Noel döneminde Kraliçe ve Prens ağır bir grip atlatmışlardı. Kraliçe Elizabeth 91, Kral Philip 95 yaşında.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.