Hava Durumu

Dünya bu 'şaşkınlığı' konuşuyor! Beyaz Saray'da ilginç anlar...

Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic'in ABD'de Kosova ile imzaladığı ekonomik normalleşme anlaşmasının içeriği ülkedeki muhalifler tarafından eleştirilirken, Sırp liderin Beyaz Saray'daki görüntüleri de tartışmalara neden oldu.

Haber Giriş Tarihi: 06.09.2020 13:30
Haber Güncellenme Tarihi: 06.09.2020 13:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Dünya bu 'şaşkınlığı' konuşuyor! Beyaz Saray'da ilginç anlar...

ABD Başkanı Trump'ın Sırbistan'ın büyükelçiliğini Kudüs'e taşıyacağı açıklaması sırasında, Sırbistan Devlet Başkanı Vucic'in şaşkınlık yaşadığı ortaya çıktı.

ABD Başkanı Donald Trump, Sırbistan Devlet Başkanı Aleksandar Vucic ve Kosova Başbakanı Avdullah Hoti ile Oval Ofis'te bir basın toplantısı düzenledi. İki ülkenin vardığı ekonomik anlaşmanın detaylarını açıkladı.

VUCİC'İN ŞAŞKINLIĞI KAMERADA

Beyaz Saray'dan anlaşmaya ilişkin yayınlanan son görüntülerde, ABD Başkanı Trump anlaşmanın İsrail'le ilgili maddelerini açıklarken Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic'in yaşadığı şaşkınlık kameralara yansıdı. Vucic'in başını eğdiği, sitemle heyetine baktığı ve kameraya yansıyan o anlar şaşırttı. Birçok kesimden Vucic'in ülkesinin büyükelçiliğini Kudüs'e taşıyacağını öngören bir maddeden haberinin olmadığı, anlaşmayı tam olarak bilmeden imzaladığı eleştirileri getiriliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.