Hava Durumu

Dünya yıldızı Fenerbahçe'ye geliyor

Kulüp tarihinin en pahalı transferlerinden biri olmasına rağmen bekleneni veremeyen Diego Ribas'a 'kendine takım bul' diyen Fenerbahçe yönetimi, bu oyuncunun yerine orta sahaya dünyaca ünlü bir ismi getiriyor.

Haber Giriş Tarihi: 06.07.2016 13:00
Haber Güncellenme Tarihi: 06.07.2016 13:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Dünya yıldızı Fenerbahçe'ye geliyor
Daily Mail, Manchester United'da yeni teknik direktör Jose Mourinho'nun gönderilmesini istediği Juan Mata'nın Fenerbahçe'ye çok yakın olduğunu yazdı.

İspanyol futbolcunun İngiltere ve İspanya'dan çok sayıda talibi olduğu, ancak sarı lacivertlilerin çok cazip bir teklifte bulunarak prensip anlaşmasına vardığı belirtildi. Gazete, Fenerbahçe'nin bu oyuncuyu kiralama yoluyla renklerine bağlayacağını da yazdı.

Futbola Oviedo Kulübü'nün alt yapısında başlayan 28 yaşındaki Juan Mata, daha sonra sırasıyla Real Madrid Castilla, Valencia ve Manchester United takımlarında oynadı. İlk çıkışını Valencia'da yapan Mata, burada gösterdiği başarılı performansla dünyanın dikkatini çekti ve 2011 yılında 26 milyon Euro'ya Chelsea'ya satıldı. 2013'te 38 milyon Euro'ya Manchester United'a geçen Juan Mata, Kırmızı Şeytanlar'da geçen sezon 54 maça çıktı; 10 gol attı, 11 asist yaptı.

İspanya Milli Takımı formasını 41 kez giyip 10 gol atan Juan Mata, Dünya ve Avrupa şampiyonlukları dahil çok sayıda başarıya imza attı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.