Hava Durumu

Dünyaca ünlü isimler Bursa'ya geliyor

Dünyaca ünlü tasarımcılar ve mimarlar Türkiye'de ilk defa düzenlenecek 'Ev& Stil Fuarı'nda bir araya gelecek. Fuarı gezen vatandaşlar kendi evleri için tasarım fikri elde edebilecek.

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2015 10:27
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2015 10:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Dünyaca ünlü isimler Bursa'ya geliyor
Türkiye’de ilk defa düzenlenen ‘Ev& Stil Fuarı’, dünyaca ünlü sektör temsilcilerini, mimarları ve tasarımcıları bir araya getirecek. 28-31 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek ve bir evde olabilecek her türlü tasarımın yer alacağı Ev&Stil Fuarı, alanında ilk olma özelliğinin yanı sıra ücretsiz olması dolayısı ile de ilgi görmesi bekleniyor.

Birçok yerli ve yabancı tasarımcının çeşitli gösteri ve sunum yapacağı fuarın içeriği ev tekstilinden mobilyaya, aydınlatmadan zücaciyeye, vitrifiye ürünlerinden bahçe ve banyo ekipmanlarına kadar bir evin içinde olabilecek her türlü tasarım bulunacak. “Hayallerinizdeki evi gerçeğe dönüştürecek her şey bu fuarda” sloganıyla düzenlenen fuarda pek çok yerli ve yabancı tasarımcı ile zanaatkar çeşitli canlı gösteriler ve akademik sunumlar yapacak.

DÜNYANIN GÖZÜ BU FUARDA OLACAK

Tüyap ile BTSO ortaklığında gerçekleştiren Ev&Stil Fuar, genç tasarımcıların, bitirme projeleri ile kendilerini ifade etme fırsatı bulacakları ve tasarım dünyası ile bir araya gelecekleri bir organizasyon. 28-31 Mayıs tarihlerinde saat 14.00'te düzenlecek sohbet ve etkinliklerde ise dünyaca ünlü isimler yer alacak.

Vatandaşlara kendi evleri için neler yapılabileceğini ücretsiz olarak aktaracak olan katılımcılar şu şekilde olacak:

"Arni Arımaa, Sauli Suomela (Tasarımcı), Clive Hilton (Conventry University Creativity), Ayse Birsel (Tasarımcı), Ceren Dabag (Tasarımcı), William Myers (Küratör), Selim Yuhay (Mimar), Özlem Yan Devrim (Trend uzmanı ve tasarımcı), Kunter Sekercioglu (Kilittası tasarım ve endüstriyel tasarımcı), Alp Nuhoğlu (Endüstriyel tasarımcı), Tugba Karatmanlı Mutlu (Dekorasyon, stil editörü ve dekoraman), Esen Es (Vida tasarım ve iç mimar), Melda Narmanlı Çimen (Maison Francaise, Elle Decoration Evim Dergileri Yayın Direktörü) Öğretim Görevlisi Müge Belek Fialho Teixeira (İstanbul Teknik Üniversitesi), Yardımcı Doçent Meltem Sen (Mimar Sinan Üniversitesi), Cyriel Diels (Conventry ÜUniversity), Araştırma Görevlisi Çınar Narter (Kadir Has Üniversitesi), Araştırma Görevlisi Emsal Narter / Kadir Has Üniversitesi), Serdal Soyal (Tasarımcı), Mehmet Mert Sezer (Tasarımcı), Yardımcı Doçent Doktor Oguz Erataç (Mimar Sinan Üniversitesi), Doktor Serkan Bayraktaroglu (Kadir Has Üniversitesi), Doktor Yasemin Soylu (Beykent Üniversitesi), Yardımcı Doçent Doktor Oguz Erataç (Mimar Sinan Üniversitesi), Araştırma Görevlisi Barış Derviş (Anadolu Üniversitesi), Yardımcı Doçent Alpay Er (Özyegin Üniversitesi), Ceren Dabag (Tasarımcı), Osman Koç (Mühendis ve Sanatçı)".
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.