Hava Durumu

Dünyaca ünlü oyuncular 'Breaking Bad' sonrası yeniden üretime geçti

Ünlü marka Corona'nın bira üreticisi Constellation Brands, "Breaking Bad" dizisinin ünlü yıldızları Bryan Cranston ve Aaron Paul'ün piyasaya sürdüğü içki olan ve 'iki adam' anlamına gelen Dos Hombres'e yatırım yapma kararı aldı.

Haber Giriş Tarihi: 19.06.2021 14:43
Haber Güncellenme Tarihi: 19.06.2021 14:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Dünyaca ünlü oyuncular 'Breaking Bad' sonrası yeniden üretime geçti

Tüm dünya tarafından izlenme rekorları kıran efsane dizi 'Breaking Bad'in başrol oyuncuları Bryan Cranston ve Aaron Paul tarafından 2019 yılında piyasaya sürülen, tekilanın bir türü olan ve 'mezcal' denilen ev yapımı içkinin popülaritesi arttı.

Ödüllü AMC televizyon suç drama dizisi "Breaking Bad"i çekerken arkadaş olup, alkollü içecek markası kurmak isteyen ikili, Meksika'nın San Luis del Rio köyünde Oaxaca'daki 'mezcal' üreticileri tarafından yapılan Dos Hombres'i 2019'da piyasaya sürdüler.

Dizide Walter White rolüyle tanınan Cranston yaptığı açıklamada, "Gerçekten inanılmaz bir yolculuk oldu. Barda aklımıza gelen fikirle Oaxaca'nın her yerini aramaya, bize hitap eden bir mezcal aramak için en görkemli manzaralarda yürümeye kadar ve yol boyunca inanılmaz insanlarla tanışmaya, bugün bulunduğumuz yere gelene kadar çok sabırsızlandık. Bu markayı dünyayla paylaşmaya devam edin." ifadelerini kullandı.

Bira üreticisi Constellation Başkan Yardımcısı Jennifer Evans, "Amacımız, yüksek potansiyelli markalara stratejik yatırımlar yapmak ve ABD mezcal pazarı da büyük potansiyel gösteriyor. Çok fazla büyüme potansiyeline sahip olduğunu düşündüğümüz harika bir ekip ve marka ile yatırım yapmaktan heyecan duyuyoruz." dedi.

İçecek pazarı analiz firması IWSR'ye göre, ABD'de mezcal adlı içeceğin pazarı 2020'de yüzde 14 büyüdü. Alkollü içecek üreticisi Diageo'nun 2017 yılında George Clooney ve arkadaşı Rande Gerber'in tekila markası Casamigos'u 1 milyar dolara satın almasının ardından son yıllarda daha fazla ünlü isim alkollü içecek işine yönelmeye başladı.

Diageo, geçtiğimiz yıl ünlü oyuncu Ryan Reynolds'un satın aldığı cin markası 'Aviation Gin'i de tahminlere göre 610 milyon dolara satın aldı.

The Spirits Business'a göre, 2020'de Teremana Tequila'yı piyasaya süren ve ilk 1 yılda 300 bin kasa satan Dwayne "The Rock" Johnson da yer alıyor.

BREAKİNG BAD'İN KONUSU

Breaking Bad, ABD drama televizyon dizisidir. 52 yaşında, lisede kimya öğretmeni olan Walter White (Bryan Cranston), maddi açıdan ailesinin gereksinimlerini karşılayabilmek için araba yıkamacısında ek iş yapmaktadır ancak bir süre sonra ileri derecede akciğer kanseri olduğunu ve çok kısa bir ömrünün kaldığını öğrenir. Dizide Walter White ailesine para bırakabilmek için, uyuşturucu yaptığını bir rastlantı sonucu öğrendiği eski öğrencisi Jesse Pinkman (Aaron Paul) ile birlikte metamfetamin işine girer. Kimya konusunda çok başarılı işlere imza atmış öğretmen ile uyuşturucu piyasasını iyi bilen eski öğrencisi, yüksek kalitede ve saflıkta metamfetamin üreterek uyuşturucu ticaretine başlarlar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.