Hava Durumu

Dünyanın beklediği transfer kararı! Cristiano Ronaldo...

Adı Manchester United, Real Madrid, Sporting Lisbon ve Paris Saint-Germain ile anılan Cristiano Ronaldo'nun hangi takımı tercih edeceği merak konusu. Torino'ya gelerek kulüple görüşen Portekizli yıldız idman kıyafetleriyle tesislerde görüntü verdi. Gözler resmi açıklamada...

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2021 18:31
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2021 18:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Dünyanın beklediği transfer kararı! Cristiano Ronaldo...

Spor Arena'nın haberine göre; Futbol kamuoyu, Portekizli yıldızın yeni sezona hangi takımla başlayacağını merak ediyor...

Yeni sezon öncesi Torino'ya dönüş yapan Portekizli yıldız Juventus yöneticileriyle takımdaki geleceği hakkında bir görüşme yaptı.

Henüz resmi bir açıklama yapılmazken; görüşmeden ayrılık kararı çıkması durumunda Ronaldo'nun, eski takımları Manchester United veya Real Madrid arasından bir tercih yapması bekleniyor. Geçen sezon attığı 29 golle Serie A'da krallık yarışını zirvede tamamlayan 36 yaşındaki Ronaldo'nun ismi Sporting Lisbon ve Paris Saint-Germain ile de anılıyor.

Ronaldo'nun İtalyan deviyle sözleşmesi 30 Haziran 2022 tarihinde sona erecek.

TARAFTARLARDAN BÜYÜK İLGİ

Portekizli yıldız bu sabah yöneticilerle görüşmek için kulüp binasına geldi. Siyah beyazlı taraftarlar Ronaldo'ya yoğun ilgi gösterdi.

Ronaldo daha sonra antrenman kıyafetleriyle görüntü verdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.