Hava Durumu

Dünyanın en tutkulu çiftinden mide bulandıran paylaşım!

2019'dan bu yana aşk yaşayan dünyaca ünlü şarkıcılar Shawn Mendes ve Camila Cabello Sevgililer Günü paylaşımıyla olay oldu. Mendes, sevgilisi Camila'nın ayağından öptüğü pozu paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 15.02.2021 10:41
Haber Güncellenme Tarihi: 15.02.2021 10:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Dünyanın en tutkulu çiftinden mide bulandıran paylaşım!

Camila Cabello ve Shawn Mendes 'Señorita' isimli şarkının klibinde o kadar çok yakınlaşmışlardı ki herkes onları çok yakıştırmış, sevgili olduklarını düşünmüştü. Daha sonra ise bu yakınlaşma tutkulu bir aşka dönüştü.

Bazıları bu aşkın yeni çıkan şarkılarının reklamı olduğunu iddia etmişti. Küba asıllı Amerikalı şarkıcı Camila Cabello ise aşkları için "İnsanlar ne isterlerse söyleyebilirler. Spekülasyon yapabilirler ama biz kendi hayatımızı yaşamaya devam edeceğiz, tadını çıkaracağız ve kimse izlemiyormuş gibi seveceğiz. Yaşamak istediğim hayat bu. İnsanların dahil olabilmesi için bir kapı açmayı asla istemiyorum" açıklamasını yapmıştı.

Her ne kadar 'reklam aşkı' denilse de ikili hala beraber. Hatta karantinaya bile birlikte girdiler. Tutkulu aşıklar birlikte yürüyüşe çıkıyor ve yürüyüş yaparken bolca yakınlaşıyor.

Ünlü çift, Sevgililer Günü'nü de boş geçirmedi. Takipçileri ikiliden romantik paylaşım beklerken çift, ilginç hatta bir miktar mide bulandıran bir paylaşım yaptı.

Shawn Mendes, "Ayağını öpüyorum çünkü seni seviyorum" diyerek sevgilisinin ayak parmaklarını öptüğü kareyi paylaştı.

Tabii ki bu paylaşıma ünlü şarkıcının takipçilerinin tepkisi normal olmadı. Paylaşımın altı duruma şaşırmış hayranların yorumlarıyla doldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.