Hava Durumu

Dünyanın en zengin meleği Bodrum'da

Dünyanın en zengin modellerinden Natasha Poly, eşiyle gizlice Bodrum'a geldi. Haftalığını yaklaşık 2.3 milyona kiraladıkları 90 metrelik yatlarını Yalıkavak'a demirleyen ünlü çift, yaptıkları harcamalarla Türk esnafı da mutlu etti.

Haber Giriş Tarihi: 22.08.2015 19:21
Haber Güncellenme Tarihi: 22.08.2015 19:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Dünyanın en zengin meleği Bodrum'da
Dünyaca ünlü yıldızların kuşatması altında olan Bodrum, bu kez dünyanın en güzel kadınlarından birini ağırladı. Rus model Natasha Poly, Alman iş adamı eşi Peter Bakker ve birkaç aile ferdiyle geçtiğimiz günlerde sessiz sedasız Bodrum'a geldi. 'Lauren L' isimli 90 metrelik kiralık yatlarını Yalıkavak'taki marinaya demirleyen Rus model ile eşi, Palmarina'daki mağazaları dolaştı. Bodrum'da 1 gece 2 gün kalan Natasha Poly, Beymen mağazasından yaklaşık 200 bin liralık alışveriş yaptı.

BAKLAVA VE DÖNER SİPARİŞİ

Haftalığı 770 bin euro'ya kiraladığı ve 45 mürettabatın çalıştığı teknelerinde konaklayan seksi model ile eşi, Yalıkavak esnafının da yüzünü güldürdü. Lüks yatlarına yüklü miktarda yiyecek-içecek alan Natasha Poly ile Peter Bakker, Türk yemeklerinin tadına bakmayı da ihmal etmedi. Yatlarına baklava ve döner siparişi veren dünyaca ünlü çifin, tekneye siparişlerini getiren kişilere de yüklü miktarda bahşiş verdiği öğrenildi. Natasha Poly, hayran kaldığı Bodrum'da çektirdiği fotoğraflarını da yaklaşık 400 bin kişinin takip ettiği instagram'da da paylaştı.
Hamilelik haberiyle bir kez daha dünya gündemine gelen Natasha Poly, ülkemizde çektirdiği fotoğraflarını da instagram hesabından paylaşmayı ihmal etmedi.



YÜZEN BİR SARAY!

Haftalığı yaklaşık 2 trilyona kiralanan 90 metrelik lüks yat, yüzen saraydan farksız. Yatta saunadan kuaför salonuna helikopter pistinden 20 kamaraya kadar her şey var!
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.