Hava Durumu

Dünyanın en zengin tenisçisi servetiyle dudak uçuklatıyor

Avustralya Açık'ta yarı final mücadelesi veren ABD'li raket Jessica Pegula, babasından miras kalacak 35 milyar liralık servetiyle dünyanın en zengin tenisçisi. Pagula'nın petrol zengini babası 2014 yılında eski ABD Başkanı Donald Trump'ın talip olduğu NFL devi Buffalo Bills'i Trump'tan daha fazla harcama yaparak satın almıştı.

Haber Giriş Tarihi: 16.02.2021 23:06
Haber Güncellenme Tarihi: 16.02.2021 23:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Dünyanın en zengin tenisçisi servetiyle dudak uçuklatıyor

ABD'li tenisçi Jessica Pegula, yılın ilk Grand Slam'i olan Avustralya Açık'ta vatandaşı Jennifer Brady ile yarı final mücadelesi vermeye hazırlanıyor. Pegula, çeyrek finali geçmesi durumunda 300 bin sterlin yaklaşık 3 milyon liranın sahibi olacak. Ancak bu mebla onun için deyim yerindeyse devede kulak kalıyor. Nitekim ABD'li raket, petrol işiyle uğraşan babası Terry Pegula'nın 3,6 milyar sterlin yaklaşık 35 milyer liralık servetinin varisi ve bu nedenle dünyanın en zengin tenisçisi konumunda.

TRUMP'IN İSTEDİĞİ KULÜBÜ SATIN ALDI

Jessica Pegula'nın babası aynı zamanda ABD futbol takımı Buffalo Bills kulübünün de sahibi. Terry Pegula 2014 yılında eski ABD Başkanı Donald Trump'ın talip olduğu NFL devi Buffalo Bills'i Trump'tan daha fazla harcama yaparak satın almıştı.

FEDERER, SHARAPOVA VE WILLIAMS'IN TOPLAM SERVETİNİ GERİDE BIRAKTI

Kadınlar tenis sıralamasında 24. sırada bulunan Jessica Pegula, kariyerlerinde dünya 1 numarasına çıkmayı başaran dünyaca ünlü tenisçiler Roger Federer, Serena Williams ve Maria Sharapova'nın toplam servetinden daha zengin durumda.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.