Hava Durumu

Dünyayı korkutan açıklama: Çok yüksek seviyeye çıktı

Dünya koronavirüs nedeniyle alarmda. 57 ülkede görülen vaka sonrası Dünya Sağlık Örgütü'nden korkutan açıklama geldi. Vuhan'da çıkan ve tüm dünyaya yayılan virüsün seviyesi çok yükseğe çıkarıldı.

Haber Giriş Tarihi: 28.02.2020 19:48
Haber Güncellenme Tarihi: 28.02.2020 19:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Dünyayı korkutan açıklama: Çok yüksek seviyeye çıktı

Dünya koronavirüs nedeniyle alarmda. 57 ülkede görülen vaka sonrası Dünya Sağlık Örgütü'nden korkutan açıklama geldi. Vuhan'da çıkan ve tüm dünyaya yayılan virüsün seviyesi çok yükseğe çıkarıldı. Herkesin gelişmeleri merakla beklediği koronavirüsle ilgili yaşanan son dakika gelişmeler haberimizde.

Çin, Güney Kore, İtalya, İran, Japonya, Singapur, ABD, Almanya, Kuveyt, Tayland, Fransa, Bahreyn, Tayvan, İspanya, Avustralya, Malezya, Birleşik Arap Emirlikleri, Vietnam, İngiltere, Kanada, İsviçre, İsveç, Irak, Umman, İsrail, Hindistan, Filipinler, Hırvatistan, Avusturya, Yunanistan, Finlandiya, Rusya, Pakistan, Lübnan, Afganistan, Nepal, Litvanya, Kamboçya, Gürcistan, Nijerya, Norveç, Cezayir, Belçika, San Marino, Hollanda, danimarka, Kuzey Makedonya, Brezilya, Romanya, Estonya, Mısır, Sri Lanka... Listeye bu sabah itibariyle Belarus, Kuzey İrlanda, Yeni Zelanda, Azerbaycan ve Meksika da eklendi, koronavirüsün yayıldığı ülke sayısı 57'ye çıktı.

Dünya Sağlık Örgütü, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) için küresel risk seviyesini "yüksekten", "çok yüksek" seviyeye çıkardı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.