Hava Durumu

Dursun Çiçek'ten Bursa'da önemli açıklamalar

CHP İstanbul Milletvekili Dursun Çiçek, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile ilgili "Devletten bu virüs, mikrop her halükarda temizlenecek. Türkiye bu süreçte siyasi partilerin de olumlu yaklaşımıyla çok daha umut veren barış ortamına doğru gidecek." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2016 23:01
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2016 23:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Dursun Çiçek'ten Bursa'da önemli açıklamalar
Partisinin Bursa İl Başkanlığınca düzenlenen "Salı Söyleşileri" ve "Demokrasi önündeki engel, askeri darbeler" konulu oturumlarda konuşan Çiçek, FETÖ'nün darbe girişimine karşı çıkan milletin, demokrasiye ve cumhuriyete sahip çıktığını gösterdiğini söyledi.

Parti olarak 5 kişilik bir izleme heyeti oluşturduklarını belirten Çiçek, "Bu terör örgütünün mensubu olmayan Cumhuriyet aydınlarına sahip çıkacağız ve kurunun yanında yaşın yanmasına da engel olacağız." dedi.



FETÖ'nün en büyük özelliğinin kendisini "gizlemesi" olduğuna dikkat çeken Çiçek, şöyle konuştu:
"Yahudi lobilerinin çalışma örgütlerinin bunlara öğrettikleri gizlilik esaslarını kullandıkları ve ifşa olmadıkları için sıkıntılar çekiyoruz. Yıllardır bunları ifşa etmek için haklarında delil bulmak için uğraştık. 15 Temmuz gecesi listelerini kendileri hazırlayan bu terör örgütü suçüstü yakalandı ve bütün delillerini de Türk yargısına teslim etti. Bunların boşta bulunduğu ve kendilerini ihbar ettiği olumlu bir sonuçla buluşmuş olduk. Dolayısıyla bunların ayaklanması ve devletin dışına atılması çok daha kolay oldu. Devletten bu virüs, mikrop her halükarda temizlenecek. Türkiye bu süreçte siyasi partilerin de olumlu yaklaşımıyla çok daha umut veren barış ortamına doğru gidecek. CHP olarak bunun temel direklerinden biri olacağız."
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.