Hava Durumu

Dursun Özbek: Her şey Galatasaray için

Galatasaray Kulübü eski başkanlarından Dursun Özbek, "Galatasaray'ın demokrasi bayramına biz de iştirak ettik. Seçilecek başkana başarılar diliyorum, zor bir sürece giriyor. İnşallah Galatasaray'ı daha iyi günlere taşıyacaklar" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 19.06.2021 13:33
Haber Güncellenme Tarihi: 19.06.2021 13:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Dursun Özbek: Her şey Galatasaray için

Galatasaray Spor Kulübü Olağan Seçim Genel Kurulu, Galatasaray Lisesi'nde başladı. Başkanlık seçimi için oy kullanma işlemi devam ediyor. Galatasaray Kulübü eski başkanlarından Dursun Özbek de oy kullanma işleminden önce Demirören Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulundu.

"HER ŞEY GALATASARAY İÇİN"

Başkanlık için mücadele eden 5 adaya da başarılar dileyen Özbek, "Bugün Galatasaray'ın bayramı. 5 adaylı bir seçim. Galatasaray'ın tarihinde ilk defa oluyor. Pandemi koşullarına rağmen katılım yeterince fazla. Galatasaray'a hayırlı olmasını diliyorum. Galatasaray'ın demokrasi bayramına biz de iştirak ettik. Seçilecek başkana başarılar diliyorum, zor bir sürece giriyor. İnşallah Galatasaray'ı daha iyi günlere taşıyacaklar. Bütün adaylara başarılar diliyorum, her şey Galatasaray için" diye konuştu.

Öte yandan Dursun Özbek, "Gönlünüzden geçen bir aday var mı?" soruna ise, "Kazanandan yanayım" cevabını verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.