Hava Durumu

Durum felaket

Başbakan Erdoğan'ın tatil yaparken tebdili kıyafetle Bodrum'da koyları denetlediği ortaya çıktı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar'ın eşlik ettiği incelemeyi anlatan Erdoğan 'Durum felaket' dedi.

Haber Giriş Tarihi: 16.08.2013 12:16
Haber Güncellenme Tarihi: 16.08.2013 12:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Durum felaket

Günü birlik temaslar için Türkmenistan'a giden Erdoğan uçakta önemli açıklamalar yaptı.
Bayram tatili sırasında tebdili kıyafet Ege koylarında denetim yaptığını söyleyen Erdoğan, 'Bu kadar vicdansızlık olmaz. Yapılaşma denize kadar girmiş. Kıyı kenar çizgisi filan hak getire. Neredeyse denize düşecekler. Bu kadar da olmaz' dedi.

Çevre Bakanı ve ekibiyle Torba ve Güvercinlik koylarını gezdiklerini anlatan Erdoğan, 'Hem havadan hem denizden inceledik. Hatta bazı yerlerin Google'dan çekilmiş hallerine bile baktık. Hiç kimseye bir şey söylemeden inceledik. Durum felaket. Çevre çevre diyenlerin çevre duyarlılıklarını orada gördük. Tutanaklar tuttuk. Bütün sahil bandını bu şekilde denetleyeceğiz. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı kendi açısından, Kültür ve Turizm Bakanlığı kendi cephesinden, İçişleri Bakanlığı belediyeler boyutundan bakacak. Kıyı kenar çizgisi incelemesi yapılacak. Belediyeler bu inşaatlar yapılırken neredeymiş? Nasıl izin vermişler anlamak mümkün değil. Denetimler sonunda haklarında dava açılabilir, gerekirse de görevden almalar olabilir. Denetimler ve cezai işlemlere hemen başlıyoruz. Valilikler, kolluk güçleri verecek. Yıkımlara başlayacağız' diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.