Hava Durumu

"Düş Yakamdan" Eruhluları kahkahaya boğdu

Eruh'ta düzenlediği kültür sanat festivali ile 7'den 70'e herkese hitap eden programlar hazırlayan Yıldırım Belediyesi, ünlü isimleri ilçeye taşımaya devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2017 20:01
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2017 20:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
"Düş Yakamdan" Eruhluları kahkahaya boğdu

Eruh'u Doğu Anadolu'nun kültür sanat şehrine dönüştüren Yıldırım Belediyesi, ilçedeki öğrencileri Cengiz Küçükayvaz ile buluşturdu. Tiyatro oyunundan önce Eruh Çok Programlı Anadolu Lisesi'ni ziyaret eden ünlü sanatçı Cengiz Küçükayvaz, öğrencilerle bir araya gelerek sohbet etti. Ziyaretin ardından Eruh Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda sahnelenen 'Düş Yakamdan' adlı komedi tiyatro oyunu ile Eruhlular, kahkahaya doydu.

Cengiz Küçükayvaz'ın yönetmeliğini üstlendiği ve başrolünü oynadığı 2 perdelik 'Düş Yakamdan' oyun ilgi gördü. Evlilik hayatlarını kurtarmaya çalışan bir çiftin çabalarının mizahi bir dille anlatıldığı 'Düş Yakamdan' adlı oyunda beş yıldır evli olan Şevket ve Nurten'in, zamanında aşkla ve sevgiyle kurulan evliliklerini yeniden ayağa kaldırmak için verdikleri çabalar esnasında karşılaştıkları komik durumlar sahnelendi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.