Hava Durumu

Dusan Alimpijevic imzaladı!

Barış Spor Salonu'nda yapılan törende Yeşil Beyazlılar ile Alimpijevic 1+1 yıllık anlaşmayı imzaladı. Organizasyonda konuşan Sırp antrenör, "Buraya başarılı olmak için geldim ve umarım sezonun devamı başarılı şekilde geçecek. İyi sonuçlar almaya çalışacağız" diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 28.11.2020 09:08
Haber Güncellenme Tarihi: 28.11.2020 09:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Dusan Alimpijevic imzaladı!

ING Basketbol Ligi ekiplerinden Frutti Extra Bursaspor'da Tutku Açık ile yolların ayrılmasının ardından prensip anlaşmasına varılan başantrenör Dusan Alimpijevic için dün imza töreni düzenlendi. Barış Spor Salonu'nda yapılan imza törenine Frutti Extra Bursaspor Başkanı Sezer Sezgin, başantrenörlük görevine getirilen Sırp antrenör Dusan Alimpijevic, Frutti Extra Bursaspor Genel Menajeri Nedim Yücel ve basın mensupları katıldı. Gerçekleşen organizasyonda Yeşil Beyazlı takım 34 yaşındaki genç başantrenör Dusan Alimpijevic ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.

BAŞARILI OLACAĞIZ

Yapılan imza töreninde konuşan Alimpijevic, "Burada olmamı sağlayan başkan, yönetim ve sponsorumuza teşekkür ederim Buraya başarılı olmak için geldim ve umarım sezonun devamı başarılı şekilde geçecek. Hemen başladık çalışmaya. Aralık ayında zorlu bir fikstür var 3 günde bir maç oynayacağız. Bahanemiz yok. Cevap vereceğimiz yer basketbol sahası bunun dışında konuşacağımız bir yer yok. Hem yerli hem de yabancı oyuncu tercihleri konusunda doğru tercihler yapılmış bu takımı geliştirip iyi sonuçlar almaya çalışacağız" dedi.

DAHA ÖNCE İZLEMİŞ

Frutti Extra Bursaspor'u daha önceden bildiğini söyleyen Sırp çalıştırıcı, "Bursaspor benim için yabancı değil. Dersime çalıştım. Bir kulüple anlaşmadan önce araştırma yapmak gerekiyor. Buraya gelmeden önce de Eurocup maçlarını da izliyordum. Diğer Türk takımlarını da biliyorum. Yabancı değilim yani. Şu anda transfer için doğru zaman değil. Doğru oyuncuyu şu anda bulmak kolay değil. İyi oyuncu olması önemli. Avrupalı, yerli, Sırp ya da Amerikalı çok önemli değil. Takım kimyası benim için çok önemli. İyi atmosfer olursa iyi sonuçlar gelir" şeklinde konuştu.

BAŞKAN SEZER STOPAJA DİKKAT ÇEKTİ

Barış Spor Salonu'nda yapılan törende konuşan Frutti Extra Bursaspor Başkanı Sezer Sezgin ise, "Sezona Tutku Açık'la başladık ama işler beklediğimiz gibi gitmedi. Sezon başında yapılan planlar bazen değişebiliyor. Bursaspor tarihinin ilk yabancı koçu da Dusan oldu. Genç bir antrenör. Hedefleri olan birisi olduğu için bizimle başarılı olacağını düşünüyorum" dedi. Sezgin ayrıca, "Reklam ve stopaj iadeleri üst seviyedeydi sezon başı bütçe belirlemesinde. Pandemi nedeniyle stopaj iadesi kaldırıldı. Bütçemiz 10-11 milyon var. 3-4 milyon stopaj giderimiz var. Bu çok büyük kar eden şirketlerin ödemesi bile zorken bizim gibi kamu yararına spor kulüplerinin bunun altından kalkması mümkün değil. Bu konu çözülürse çok daha iyi duruma gelebiliriz" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.