Hava Durumu

"Düşmemizin nedeni saha dışı koşullar"

Sosyal medya hesabından dünyanın dört tarafından gelen soruları yanıtlayan Abdullahi Shehu takımın küme düşmesiyle ilgili çarpıcı bir ifade kullandı. Shehu, "Bir alt ligde mücadele etmemiz saha dışı koşullar nedeniyle düştüğümüz talihsiz bir durum." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2020 08:09
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2020 08:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
"Düşmemizin nedeni saha dışı koşullar"

Bursasporlu Abdullahi Shehu sosyal medya hesabından takipçilerinden gelen soruları yanıtladı. Yaklaşık 1,5 saat süren soru-cevapta Nijeryalı krampona dünyanın birçok bölgesinden yüzlerce soru yöneltildi.

Shehu, Türk hayranlarından Türkçe soruları da kabul ederken verdiği yanıtlarla dikkat çekti. Messi-Ronaldo kıyaslamasında tercihini Ronaldo'dan yana kullanan Abdullahi Shehu idolünün Real Madrid'in Fransız teknik adamı Zinedine Zidane olduğunu söyledi. Tuttuğu takımın Bursaspor olduğunu belirten Nijeryalı krampon, Real Madrid'e de ayrı bir sempati duyduğunu dile getirdi.

Sezon sonunda Bursaspor'la sözleşmesi sona erecek Abdullahi Shehu yöneltilen transfer teklifleriyle ilgili soruya, "Bir alt ligde mücadele etmemiz saha dışı koşullar nedeniyle düştüğümüz talihsiz bir durum. Bursaspor, büyük hayran kitlesine sahip Türkiye'nin en büyük kulüplerinden biridir. Teklifleri tartışamıyorum çünkü Bursaspor ile bir sözleşmem var." yanıtını verdi. Bursaspor'a gelmeden önce Yeşil Beyazlı takımla ilgili bir düşünceye sahip olup olmadığına dair gelen soruyu da Shehu, "Büyük bir takımda oynayacağımı biliyordum. Bunda hiçbir değişiklik olmadı" sözleriyle cevaplandırdı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.