Hava Durumu

Dwayne Johnson uyguladığı egzersiz rutinini açıkladı

DC evreninin merakla beklenen projesi Black Adam'da başrolde yer alacak olan Dwayne Johnson, film için uyguladığı egzersiz programını paylaşarak, günlerdir gündemde olan Marvel'ın Thor'u Chris Hemsworth'ü gölgede bıraktı.

Haber Giriş Tarihi: 23.02.2021 10:50
Haber Güncellenme Tarihi: 23.02.2021 10:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Dwayne Johnson uyguladığı egzersiz rutinini açıkladı

Marvel evreninde Thor'u canlandıran Chris Hemsworth, kısa süre önce film için uyguladığı egzersiz rutinine paylaşarak gündem oldu. Ancak DC'ye yeni katılan Dwayne Johnson'ın son hamlesi Avustralyalı oyuncuyu bir anda unutturdu. WWE kemerini altıncı defa kazanan ilk isim olan eski Amerikan güreşçisi The Rock (Kaya) lakaplı Dwayne Johnson, ne kadar fiziksel açıdan normalde de pek çok aktörden kuvvetli ve heybetli görünse de DC canlandıracağı Black Adam karakteri için spor salonunda fazladan antrenman yaptığını açıkladı. Black Adam'ın prodüksiyon süreci ve vizyon tarihi corona virüs önlemleri kapsamında ertelenmiş olsa da 48 yaşındaki oyuncu yaptığı egzersizleri merak eden hayranlarının sorularını sosyal medyada yanıtladı.

Instagram hesabında paylaştığı videoda Johnson şu ifadeleri kullandı:

"Sabahları aç karnına kalp ritmini hızlandırarak yağ yaktıran egzersizler yapıyorum, sonrasında öğleyin ya da akşam geç saatte hatta bazen gece yarısı antrenman yapıyorum. Black Adam için çalışıyorum. Hepsini başarılı biçimde ortaya koymaya çalışıyoruz. Black Adam'a dair çok heyecanlısınız, ben de öyle. Bu büyük bir film, ama aynı zamanda belirleyici ve hem süper kahraman filmleri açısından çıtayı yükseltmek hem de tüm kariyerimdeki en iyi halimi almak istiyorum."

"Sizden Black Adam için çalışma rutinime dair bir sürü soru alıyorum. Kariyerimin en iyi haline gelmek ve çıtayı yükseltmek için gücüm, kondisyonum, beslenme biçimim, dengem ve enerjim üzerine çalışıyorum."

Normal günlerde bile sabah saat 5'te uyanıp ağırlık çalışmasıyla bilinen Johnson, Black Adam için daha falza çalıştığını da sözlerine ekledi.

İşte Dwayne Johnson'ın yeni filmi hakkında bilinenler ve sosyal medyada paylaştığı spor fotoğraflarından bazıları...

Forbes tarafından 2016 ve 2019'un ardından 2020'de de dünyanın en çok kazanan aktörü ilan edilen Hollywood yıldızı Dwayne Johnson'ın yeni filmi Black Adam, karşımıza Shazam spin-off'u olarak çıkacak. Dwayne Johnson, çizgi romanlarda Shazam'ın ikiz kardeşi olarak bilinen ve kötü adam olarak ortaya çıkan Black Adam'ın, filmde kötü olmayacağını ancak diğer herkese meydan okuyan bir anti kahraman olacağını açıkladı.

Filmle ilgili paylaşılan tanıtıma göre Hawkman, Dr. Fate, Cyclone ve Atom Smasher, beyazperdede yerini alacak. Atom Smasher'ı canlandırması için Noah Centineo ile anlaşıldığı biliniyor. Ancak filmdeki diğer oyuncular henüz belli değil. Dwayne Johnson'ın 10 yıldır üzerinde çalıştığı Black Adam'ın yönetmen koltuğuna Jaume Collet-Serrayer alacak. Shazam'dan çok daha önce DC evreninde yer alması beklenen ancak bir türlü gerçekleştirilemeyen projenin senaryosunda ise Adam Sztykiel'in imzası olacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.