Hava Durumu

Dzsudzsak ilk antrenmanına çıktı

Lige Trabzonspor yenilgisiyle başlayan Bursaspor, sahasında hafta sonunda oynayacağı Gaziantepspor mücadelesinin ilk çalışmasını bu akşam Özlüce Tesisleri’nde teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde başladı.

Haber Giriş Tarihi: 17.08.2015 21:36
Haber Güncellenme Tarihi: 17.08.2015 21:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Dzsudzsak ilk antrenmanına çıktı
Öğleden sonra yeşil beyazlılar ile 4 yıllık sözleşmeye imza atan Macar futbolcu Balasz Dzsudzsak Bursaspor’daki ilk çalışmasına çıktı. Antrenman öncesinde yeni katılan futbolcuya takım arkadaşları ‘hoş geldin’ derken, alkışlarıyla moral verdi.

SİVOK, SERDAR SALONDA

Yeşil beyazlı futbolcular, maç dönüşü yenilenme çalışması yaparken, Trabzonspor karşılaşmasında ayaklarına darbe alan Serdar Aziz ile Tomas Sivok takımdan ayrı bir şekilde salonda kondisyon çalışması yaptılar.

NECİD ÜLKESİNE GİTTİ

Bugünlerde eşi doğum yapacak olan Tomas Necid’in ayağındaki sakatlığı sürerken, Çek oyuncunun tedavisi devam ediyor. Eşi bu günlerde doğum yapacak olan Necid, teknik direktör Ertuğrul Sağlam’dan aldığı izinle ülkesine gitti.

İBRAHİM BAŞLADI

Ozan Tufan’ın Fenerbahçe’ye transferinde sarı lacivertli kulüpten alınan 1996 doğumlu orta alan oyuncusu İbrahim Serdar Aydın ile Bursaspor 4 yıllık sözleşmeye imza attı. Kulübün resmi sitesinde transfer haberinin duyurulmasının ardından İbrahim Serdar Aydın, Özlüce’deki ilk çalışmaların düz koşu ile başladı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.