Hava Durumu

E-Bordro hizmetinin avantajları nelerdir?

E-Bordro hizmetleri sunan EDM Bilişim bu anlamda kurumlara ve çalışanlarına oldukça iyi şekilde bir kolaylık sağlamaktadır. Genel olarak E- Bordro, elektronik ortamda işlevselliği olan ve kurumların çalışanlarıyla yazışmalarında, ihtar, ihbar, ibra gibi bildirimlerinde ve en önemlisi ücret pusulası, zaman çizelgesi, bordro gibi birtakım işlemlerini normalden daha zahmetsiz şekilde yerine getirebilmeleri adına oluşturulmuş bir sistemdir.

Haber Giriş Tarihi: 14.11.2020 15:05
Haber Güncellenme Tarihi: 14.11.2020 15:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
E-Bordro hizmetinin avantajları nelerdir?

Bu duruma dair birtakım işlemleri yaparken bazı nüshaların hazırlanmasına gereksinim olmaktadır. Bunların farklı noktalara gönderilmesi ve ulaştırılması ihtiyaçları ortaya çıkar. Fakat E-Bordro sistemiyle birlikte zaman kaybı olmadan ve mesafe kavramı olmadan tüm İK işlemlerinin daha pratik bir şekilde yerine getirilmesi mümkün olur.

Bu alanda önde gelen entegratörlerden EDM Bilişim 150 bin çalışanın bordrosunun sistemleri üzerinden elektronik ortamda gönderilmesini ve 30 yol boyunca saklanmasını sağlamaktadır.

Kayıtlı Elektronik Posta Hizmetleri

KEP sistemi genel olarak günümüzde insanların kullanımına sunulmuş en güvenli sistemlerden biridir.

Bu sistemin kendisine özgü birtakım avantajlı yönleri vardır;

  • Bilgi alışverişinde zaman kazandırması,
  • Gönderilerin zaman açısından kayıt altına alınması,
  • Kullanım kolaylığı sunması,
  • Kâğıt ve malzeme israfının önüne geçmesi,
  • Kişisel verilerin korunması,

Genel olarak herkesin kullanımına uygun olan KEP sistemi bu türden nitelikleri bünyesinde barındırmaktadır. EDM Bilişim'in KEP hizmetleriyle ilgili paylaşımların uzun süreler güvenli şekilde arşivlenmesi daima mümkün olmaktadır.

E-Fatura

E-Fatura hizmeti ile ilgili faturaların en güvenli ortamlarda 10 yıl boyunca saklanabilmesi daima mümkün olmaktadır. E-fatura sistemi genel olarak insanların hayatlarına kazandırılmış olan en iyi sistemlerden biridir.

Çünkü bunun sayesinde insanlar zahmetsizce pratik olarak işlemlerini daha elverişli koşullarda kolayca yapabilmektedirler. EDM Bilişim'in hizmetleri sayesinde faturalar uygun koşullarda sorunsuzca arşivlenebilmektedir. Kâğıt, evrak ve baskı gibi maliyetler bu hizmet ile birlikte ortadan kalmaktadır.

E-Defter

Kanunlara uygun olarak ilgili faaliyetler kapsamında defterlerin tutulması daima zorunlu olan bir işlemdir. E-Defter olanaklarıyla birlikte bu defterlerin elektronik ortamda da kayıt altında tutulması olanaklı bir hale gelmiştir.

E-defter hizmetleri ile bunların saklanması ve muhafaza edilmesi konusunda daha iyi olanaklar elde edilebilmektedir. Bu defterlere aradan çok zaman geçse bile elektronik sistemler kapsamında bu hizmetler sayesinde kolaylıkla erişim sağlanabilmektedir.

E-Arşiv

Sahip olunan elektronik faturaların daha sonra kullanılmasını gerektiren birtakım durumlar ortaya çıkabilmektedir. Bundan dolayı ilgili faturalarında tamamen güvenli olacak şekilde özenle saklanmaları gerekmektedir. E-Arşiv hizmetleri sayesinde uygun şekilde güçlü altyapı sistemleri aracılığıyla bu faturalar her zaman kullanılmak üzere en güvenli alanlarda saklanabilmektedir. Burada en önemli nokta güvenlik, felaket senaryolarının iyi çalışmasıdır.

Bu anlamda öne çıkan kurumlardan EDM Bilişim, 4 yedeklemeli altyapısı, 3DS şifreleme teknolojisi ve İstanbul-Ankara-İzmir yedeklemesi ile fevkalade güvenli hizmet sunduğu bilinmektedir.

E-Mutabakat

EDM Bilişim hizmetleri kapsamında E-Mutabakat hizmetleri de sunulmaktadır. Bu hizmetten faydalanılması neticesinde ilgili mutabakatlar otomatik bildirilir ve asla deformasyona uğramadan uzun yıllar boyunca saklanabilir olurlar. Bu önemli belgelere istenilen her an rahatlıkla bir erişim sağlanabilir. EDM Bilişim mutabakat 25 yılı aşkın yazılım tecrübesiyle birçok büyük kuruma hizmet vermektedir.

E-Müstahsil

Müstahsil makbuzları günümüzde artık elektronik ortama etkin şekilde taşınmış ve burada da düzenlenebilir hale gelmiş olan önemli belgelerdir. E-Müstahsil hizmetleri ile çok iyi yönde avantajlar elde edilebilmektedir.

Kaynak ve malzeme israflarının önüne geçilmesi bu avantajlardan biridir. Bunun yanı sıra bu makbuzlar güçlü şifreleme sistemleriyle uzun süreler saklanabilmesi de diğer artı yöndeki avantajlar arasında yer almaktadır.

E-Bilet

E-Bilet çalışmalarından faydalanarak ilgili operasyonların ve işlemleri daha da hızlandırılabilmesi daima mümkün olmaktadır. Ekonomik anlamda daha iyi şartlara kavuşulması olanaklı bir hale gelmektedir. Ülkemizin önde gelen E-Dönüşüm operatörü EDM Bilişim, ülkemizdeki birçok büyük otobüs ve feribot firmasına aylar önceden beri hizmet sunmaya başlamış ve hizmetin konforunu / tasarrufunu tüm yolcu taşımacı firmalar görmeye başlamışlardır.

E-İmza

E-İmza etkinlikleri kapsamında E-Devlet sistemleriyle daha entegre bir şekilde çalışılması mümkün olur.

E-dönüşüm ile ilgili detaylı bilgi için https://www.edmbilisim.com.tr adresini inceleyebilirsiniz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.