Hava Durumu

Ebru Gündeş'ten şaşırtan karar

O ses Türkiye'de herkesin beğenisini kazanan yarışmacı Ebru Gündeş'ten geçemedi.

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2013 10:48
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2013 10:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ebru Gündeş'ten şaşırtan karar

Star TV ekranlarında yayınlanan, yapımclığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın yaptığı 'O Ses Türkiye' yarışması elemelerine kendi yazdığı şarkısı ile katılan ve tüm jüri üyelerini etkileyen düellolarda iki rakibini geçerek bire birlere kalmaya hak kazanan Tuğçe Gendigelen Ebru Gündeş tarafından elendi.

İYİ BAŞLADI KÖTÜ BİTİRDİ
 
O Ses Türkiye'de sahneye çıktığı ilk performansında olay olan Tuğçe Gendigelen, yarışmanın dün akşamki bölümünde elendi.
 
Yarışmaya Eskişehir'den katılan ve kendi bestelediği şarkı ile O Ses Türkiye elemelerine katılan Tuğçe Gendigelen etkileyici sesi ve sahneye olan hakimiyeti ile tüm jüri üyelerini etkilemişti. Tuğçe Gendigelen dün akşamki performansıyla tüm izleyenlerin beğenisini topladı.

Ancak bire birde Euphorıa şarkısını seslendiren Tuğçe Gendigelen'i kendisi yaktı. Seslendirdiği şarkının sözlerini kendi isteği doğrultusunda değiştiren ve bu tavrı ile başta Hadise ve Murat Boz olmak üzere tüm jüri üyelerinin tepkisini çeken Tuğçe Gendigelen bu hareketinden dolayı Ebru Gündeş'in de eleştirisine hedef oldu.
 
Tuğçe Gendigelen güçlü sesine ve müziğe olan yeteneğine rağmen elendi. Karar verme anında Ebru Gündeş Elvan Özyurtlu ile yoluna devam etme kararı aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.