Hava Durumu

Ebru Şallı'nın sevgilisi boşandı! Eski eşine vereceği nafaka...

Evliyken Ebru Şallı ile aşk yaşamaya başlayan finansçı Uğur Akkuş, eşi Gonca Akkuş ile anlaşmalı olarak boşandı. Uğur Akkuş, çocuklarına 2 daire verecek ve ayda 6 bin TL nafaka ödeyecek.

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2018 15:04
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2018 15:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ebru Şallı'nın sevgilisi boşandı! Eski eşine vereceği nafaka...

2007 yılında dünya evine giren Gonca Akkuş ve Uğur Akkuş çifti, 3 kere boşanma davası açarak feragat etmişti. Çift son olarak 3 ay önce dördüncü kez boşanma davası açtı ve dün anlaşmalı olarak boşandı.

GONCA AKKUŞ 40 MİLYON TL TAZMİNAT TALEP ETTİ

Eşinin kendisini aldattığını ve şiddet uyguladığını ileri süren Gonca Akkuş, 20 milyon TL maddi, 20 milyon TL manevi olmak üzere toplam 40 milyon TL tazminat, kendi için 20 bin TL çocukları için de 10'ar bin TL aylık nafaka istemişti.

"EŞİMİ BAŞKA KADINLARLA PAYLAŞMAK İSTEMİYORUM"

Sözcü'nün haberine göre; çekişmeli olarak devam eden boşanma davasında Gonca Akkuş, Ebru Şallı ile ilişki yaşadığı haberleri çıkan eşinin kendisine yıllarca şiddet uyguladığını ileri sürerek, "Şiddet ve korku içinde yaşamamak, eşimi başka kadınlarla paylaşmamak için evliliğimi bitirmek istiyorum" demişti. Uğur Akkuş ise avukatı aracılığıyla açtığı karşı boşanma davasında çocuklarının kalıcı velayetini istemişti.

ANLAŞMALI OLARAK BOŞANDILAR

Uğur Akkuş ve Gonca Akkuş, Aile Mahkemesi'nde dün görülen duruşmaya avukatları ile birlikte katıldı. Uğur Akkuş'un avukatı, tarafların anlaştığını belirterek mahkemeye boşanma protokolünü sundu. Mahkeme, Akkuş çiftinin boşanmasına karar verdi.

AYLIK 6 BİN TL

Protokole göre Uğur Akkuş, çocuklarına Trump Towers'ta birer daire verdi. Çocukların velayeti annede kalırken, Uğur Akkuş'un iki çocuğu ve Gonca Akkuş için 2'şer bin TL'den toplam ayda 6 bin TL nafaka ödenmesine karar verildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.