Hava Durumu

Ebru Şancı'nın yorumu sosyal medyayı salladı!

Göztepe-Denizlispor maçına Göztepe'nin başarılı stoperi Alpaslan Öztürk damga vurdu. Geçtiğimiz günlerde üçüncü kez baba olan Alparslan Öztürk gol atınca eşi Ebru Şancı'nın adını haykırdı. O anları Ebru Şancı da sosyal medyasından paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 13.09.2020 14:15
Haber Güncellenme Tarihi: 13.09.2020 14:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ebru Şancı'nın yorumu sosyal medyayı salladı!

2015 yılında dünya evine giren Ebru Şancı- Alpaslan Öztürk çifti sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık dikkat çekiyor. Eski model Şancı'nın eşi Alparslan Öztürk Göztepe'de top koşturuyor. Öztürk geçtiğimiz gün oynanan Göztepe- Denizlispor maçına damga vurdu.

Ebru Şancı-Alpaslan Öztürk çifti kısa süre önce üçüncü çocuklarını kucaklarına aldı. Aşklarını sık sık sosyal medyadan paylaşan ünlü çift yine sosyal medyada gündem oldu. Alparslan Öztürk maç sırasında gol atınca gol sevincini eşi Ebru Şancı'nın adını haykırarak gösterdi.

"İYİ OYNUYORSUN BURALARI SERSERİ"

Ebru Şancı kocasının o anlarını ise paylaşarak "Bir rocky'den adriaaan bir de Alparslan'dan Ebruuuuuu... İyi oynuyorsun buraları serseri" yorumunda bulundu.

Şancı'nın maç sırasından paylaştığı o anlara yorum yağdı. Yorum yapanlardan biri de Selin Ciğerci idi. Ciğerci paylaşıma "Maşallah" notunu düştü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.