Hava Durumu

Ebru Yaşar: Kimine yakışıyor, kimine yakışmıyor

Ünlü şarkıcı Ebru Yaşar son dönemde kadın şarkıcıların iddialı sahne kostümlerin eğreti bulduğunu söylerken, dikkat çeken açıklamalarda da bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 28.09.2021 09:26
Haber Güncellenme Tarihi: 28.09.2021 09:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ebru Yaşar: Kimine yakışıyor, kimine yakışmıyor

Ünlü şarkıcı, son dönemde kadın şarkıcıların iddialı sahne kostümlerin eğreti bulduğunu açıklayıp, tartışma yaratacak açıklamalarda da bulundu.

"KİMİNE YAKIŞMIYOR"

"Kimine yakışıyor, kimine yakışmıyor" diyen Ebru Yaşar, iddialı kıyafetleri özenti bulduğunu söyleyip, son dönemde kıyafetleriyle sahneye damga vuran isimleri eleştirdi.

Yaşar, "Büyük sahnelerde belki çok güzel oluyor ama bizde biraz özenti gibi duruyor sanki. Hala bizde oturmadı o. Bir tık özenti kalıyor. Belki sahneye göre tasarlanmıyor kıyafetler..."

"EĞRETİ DURUYOR"

"Biraz sakil duruyor. Özenti duruyor bana göre. Biraz dikkat çekmek için yapıyor olabilirler. Dünya starlarına çok yakışıyorlar. Sahneleri çok büyük o yüzden onlara yakışıyor belki de. Bizde eğreti duruyor bence." ifadelerini kullandı.

Ebru Yaşar, Tarkan'ın koronavirus salgını bitene kadar konser vermeyeceğini şeklindeki açıklamalarını, "Kendi tercihi, olabilir. Yurt dışında yaşadığı için gelmek istemiyordur şu sıralar ama bizler çıkıyoruz önlemler altında..."

"HAYAT DEVAM EDİYOR"

"Hayat devam ediyor arkadaşlar bir şekilde. Hepimiz işimizi özledik ve işimizi yapmak istiyoruz. Ben işime saygı duyuyorum. Emek verdim albüm yaptım" sözleriyle değerlendirdi.

Yaşar, "Bu tür kararlar mali tablo ile ilintili mi sizce?" sorusuna ise gülerek "Bizim ihtiyacımız var, Tarkan'ın ihtiyacı yok. Bu olabilir" cevabını verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.