Hava Durumu

Ece Erken'in sevgilisinden muhabirlere tehdit!

Ece Erken, boşanan avukat sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile Nişantaşı'nda görüntülendi. Çekildiklerini fark eden Mahmutyazıcıoğlu gazetecilerin üzerine yürüyerek tehdit etti. Ece Erken'in o anlardaki umursamaz tavırları ise şoke etti.

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2020 14:41
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2020 14:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ece Erken'in sevgilisinden muhabirlere tehdit!

Ece Erken ve sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu Nişantaşı'nda görüntülendi. Yaz ayını Bodrum'da tatil yaparak geçiren ikili önceki gün Nişantaşı'nda bir kafede objektiflere yansıdı. Bir ara romantik anlar yaşayan çiftten Erken'in, elini sevgilisinin omzuna attığı görüldü. Bu sırada görüntülendiklerini fark eden Şafak Mahmutyazıcıoğlu masadan kalkarak bir avukata yakışmayacak davranışlar sergiledi.

Snob Magazin'in haberine göre; görüntülendiklerini fark edince masadan kalkan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, üzerine yürüdüğü basın mensuplarını tehdit etti.

"Bizi izin almadan çekemezsiniz" diyen avukat Mahmutyazıcıoğlu üzerine yürüdüğü basın mensuplarını "Beni şu an belki Marmaris'te biliyorlar. Bunu yapamazsınız. Sizle hesaplaşacağım. O fotoğrafları silmeyin de bakalım neler oluyor?" diyerek tehdit etti.

Bu sırada Ece Erken'in sevgilisine müdahale etmemesi dikkat çekti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.