Hava Durumu

Ecenaz Üçer kimdir nereli kaç yaşında?

Enes Batur'un sevgilisi olarak lanse edilen ve bir süre Yoturuber ile samimi pozlar veren Ecenaz Üçer, biyografisi ile gündemde yer alıyor. Bilgi Üniversitesi'nde Televizyon Haberciliği Bölümü'nü bitiren Ecenaz Üçer, bazı projelerde boy gösterdi. Peki, Ecenaz Üçer kimdir nereli ve kaç yaşında? İşte, o isim hakkında bazı bilgiler.

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2021 09:43
Haber Güncellenme Tarihi: 22.01.2021 09:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ecenaz Üçer kimdir nereli kaç yaşında?

Kendi sosyal medya hesabında Enes Batur ile birlikte fotoğraflar paylaşan Ecenaz Üçer bazı film ve dizi projelerinde yer aldı. Peki, Ecenaz Üçer kimdir nereli ve kaç yaşında? İşte, o isim hakkında bazı bilgiler

ECENAZ ÜÇER KİMDİR VE KAÇ YAŞINDA?

Paylaşımları sonrası Enes Batur'un sevgilisi olduğu iddiaları ile gündeme gelen 23 yaşındaki Ecenaz Üçer, Eskişehir'de dünyaya geldi. Bilgi Üniversitesi Televizyon Haberciliği Bölümünde öğrenim gören Ecenaz Üçer, 'Aşkımızın Son Tekmesi, 'Kafalar Karışık' ve 'Üç Harflilerin Musallat Olduğu Büyülü Konakta Ruh Çağıran Gençlerin Hazin Hikayesi' gibi yapımlarda boy gösterdi.

ENES BATUR KİMDİR?

Polis bir baba ve hemşire bir annenin çocuğu olan Enes Batur, 9 Nisan 1998 tarihinde doğdu. Youtube hesabında paylaştığı eğlenceli ve komik videolarla popülerleşen Enes Batur, ilk olarak bilgisayar ve konsol oyunları hakkındaki incelemeleriyle tanındı. 6 milyonu aşan takipçisi bulunan Enes Batur, Bilgisayar Mühendisliği bölümünde eğitim alıyor. Enes Batur geçtiğimiz yıllarda 'Hayal Değil, Gerçek!' isimli bir film çıkarmıştır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.