Hava Durumu

Edin Visca yoksa galibiyet yok!

Süper Lig'de 2019-2020 sezonunun şampiyonu olan ve bu sezon küme düşme hattına kadar gerilemesiyle hayal kırıklığı yaşatan Medipol Başakşehir'de Edin Visca'nın yokluğu büyük etki yarattı.

Haber Giriş Tarihi: 23.02.2021 11:55
Haber Güncellenme Tarihi: 23.02.2021 11:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Edin Visca yoksa galibiyet yok!

Geçen sezon şampiyon olarak tarihe geçen Medipol Başakşehir, gidişatı durduramazsa ligden düşerek de ayrıca tarihe geçmiş olacak. Zira şampiyon olup ertesi sezon ligden düşen ilk takım olacak. Medipol Başakşehir tarihinin efsanesi mertebesine yükselen Edin Visca'nın bu yıl yaşadığı sakatlıklar Medipol Başakşehir'in düşüşünde büyük rol oynadı.

Boz Baykuşlar şu ana kadar 25 maçta sadece 24 puan topladı. Ve bu puanların 21'inde Visca sahadaydı. Bu sezon 15 maça çıkan Visca'nın oynadığı maçlarda Başakşehir, 6 galibiyet ve 3 de beraberlik alarak 21 topladı. Visca, 5 gol kaydederken, 5 de asiste imza koydu. Boşnak yıldız, buna rağmen skora en çok katkı yapan isim olmayı sürdürüyor takımda.

Turuncular, son galibiyetlerini 10 Ocak'ta Ankaragücü'ne karşı alırken de sahada Visca vardı. Ancak 31 yaşındaki forvet oyuncusu sakatlandığından bu yana Başakşehir galibiyet yüzü göremiyor. Visca'sız son dönemde Başakşehir sadece 2 beraberlik alırken, sahadan 6 kez de yenilgiyle ayrıldı. Bu süreçte Okan Burak teknik direktörlükten ayrılırken, göreve Aykut Kocaman geldi. Ağrıları olduğu gerekçesiyle Sivasspor maçında kadroya alınmadığı açıklanan Visca, 10 Ocak'tan bu yanadır sahalardan uzak. Kulüpten oyuncunun sakatlığına dair detaylı bir bilgi de verilmiş değil.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.