Hava Durumu

Efkan Ala'dan Fuat Avni sorusuna ilginç yanıt

Erzurum'daki bir lokantada basın mensuplarıyla bir araya gelen Ala, 2002'den beri sürekli Türkiye'nin önüne engeller konulmaya, yapılan işlerin önüne set çekilmeye çalışıldığını söyledi. Ala bir gazetecinin "Bir gazetecinin "Fuat Avni'yi neden bulamıyorsunuz, hala ortada yok" yönündeki soruya ise dikkat çeken bir yanıt verdi.

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2015 12:15
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2015 12:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Efkan Ala'dan Fuat Avni sorusuna ilginç yanıt
Ala, 2010'da KPSS sorularının çalındığının o dönemde açığa çıktığını  ancak kapatıldığını anımsatarak, açığa çıkan olayı kapatanların da yargılandığını  belirtti. Artık suç işleme, millete kastetme kapasitelerinin ortadan  kaldırıldığını anlatan Ala, "Devleti başka ülkelere ihbar etme, ispiyonlama gibi  birtakım faaliyetler içerisinde zaman zaman maalesef olanları görüyoruz. Onların  da o anda önleri kesiliyor. Büyük bir badireden geçilmiştir, büyük bir açık darbe  önlenmiştir. Kimse milletten ve devletten daha güçlü değildir" ifadesini  kullandı. 
 
'FUAT AVNİ'Yİ NEDEN BULAMIYORSUNUZ?'
  
Bir gazetecinin "Fuat Avni'yi neden bulamıyorsunuz, hala ortada yok"  yönündeki soruyu Ala, "İsmi telaffuz etmeden, o 'bulamadınız' diye bir şey yok.  Devletin de kendine göre birtakım yöntemleri oluyor. Onun için hüküm cümlesi  kurmamış olmanız daha iyi olur. Yani 'bulamadınız' değil de yani. Yurt dışından  Hong Kong'dan, şuradan buradan insanlar bir sürü şeyler yazıyor, çiziyor. Bakın  ne kadarı gerçek ne kadarı yalan, zaten takip ediyorsunuz. Sosyal medya bir  gerçektir, tek başına orası insanların zihnini, alacakları kararları  şekillendirmesin" diye konuştu. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.