Hava Durumu

Efsane cuma indirimleri Özdilek'te

Kaliteli, güvenli ve avantajlı alışverişin adresi Özdilek'te 'efsane cuma indirimleri' başlıyor. Binlerce üründe efsane indirimler, 26-29 Kasım tarihleri arasında tüm Özdileklerde; 21-29 Kasım tarihlerinde ise çevrim içi alışveriş sitesi Özdilekteyim.com'da!

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2020 11:20
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2020 11:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Efsane cuma indirimleri Özdilek'te

Kaliteli ürünleri en uygun fiyatlarla sunmayı kendine ilke edinen Özdilek, birçok üründe uygun fiyatlar ve çeşitli kampanyalar ile misafirlerini ve çevrim içi alışveriş sitesi Özdilekteyim.com'da ise takipçilerini bekliyor. Kaçırılmayacak fırsatların sunulduğu ve dört gün boyunca devam edecek kampanya kapsamında ziyaretçiler, bol alternatifli ürünleri indirimli fiyatlarla satın alabilecekler.

Kadın, erkek ve çocuk giyim, ayakkabı ve çanta ürünlerinden kişisel bakım ürünlerine, temizlik ürünlerinden market ve şarküteri ürünlerine, elektronik eşyadan züccaciye ürünlerine kadar binlerce üründe indirim ve çeşitli kampanyalar Özdileklerde.

Efsane cuma indirimleri kapsamında, rahatlığı ve kalitesiyle en çok tercih edilen birbirinden özel markaların ayakkabı, bot ve terliklerinde ikincisi yüzde 50 indirim, tekstil ürünlerinde 4 al 3 öde ve yüzde 50'ye varan farklı indirim ve kampanya seçenekleri sunuluyor. Özdilek Ev Tekstili ürün grubunda nevresim takımı, pamuklu battaniye, halı, koltuk örtüsü ve havlu çeşitleri ile havlu paspas alternatifleri Efsane Cuma İndirimi kapsamında uygun fiyatlar kullanıcılarla buluşuyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.