Hava Durumu

Efsane futbolu bıraktı!

Avrupa futbolunun sembol isimlerinden, bir dönem yolu Bursaspor'dan da geçen Kenny Miller, Yeşil sahalardaki kariyerine son noktayı koydu.

Haber Giriş Tarihi: 07.02.2020 08:23
Haber Güncellenme Tarihi: 07.02.2020 08:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Efsane futbolu bıraktı!

GÖRKEMLİ İMZA TÖRENİ

Bursaspor'un şampiyonluğa ulaşmasıyla çıta atladığı dönemde kadroya dahil edilen isimlerden biri kuşkusuz Kenny Miller'dı. Rangers formasıyla Şampiyonlar Ligi'nde Bursaspor'a rakip olan İskoç futbolcu kısa bir süre sonra da Yeşil Beyazlı takımla sözleşme imzalamıştı. O dönem için ses getiren transfere imza atan Yeşil Beyazlı kulüp hem Türkiye hem de Avrupa'da büyük sükse yapmıştı. 2010-11 sezonunda gerçekleşen transfer için emektar Atatürk Stadı'nda düzenlenen görkemli imza töreni çok konuşulmuştu.

24 YILLIK KARİYERİ VAR

Kenny Miller Bursaspor'da umduğunu bulamadı. Yeşil Beyazlı formayı 15 kez giyen ve 5 gol atan İskoç krampon ailevi problemler nedeniyle Türkiye'den kısa zamanda ayrılmak durumunda kaldı. 21 Ocak 2011'de Bursaspor'la yolu kesişen Kenny Miller aktif futbol kariyerine son noktayı koyduğunu açıkladı. 40 yaşındaki İskoç oyuncu 12 farklı takımın formasını giydiği 24 yıllık futbolculuk kariyerinde 828 maçta toplam 268 gol attı. Kenny Miller İskoçya Milli Takım formasıyla da 43 maçta 9 kez fileleri havalandırmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.