Hava Durumu

Efsane geri döndü

Bordo Beyazlılar daha önce 2011-12 ve 2015-16 sezonlarında takımı çalıştıran Taşkın Güngör ile yeniden anlaşma sağladı ve dün 2 yıllık resmi sözleşme imzaladı.

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2017 08:57
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2017 08:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Efsane geri döndü

TARAFTARLAR SABRETSİN

Spor Toto 2. Lig'de yer alan Bursa ekiplerimizden İnegölspor'un yeni teknik direktörü Taşkın Güngör oldu. Geçtiğimiz hafta göreve gelen Başkan Cebrail Kemer ve yönetim kurulu, dün Bordo Beyazlıların tesislerinde gerçekleşen törende tecrübeli antrenör ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Törende konuşan Başkan Kemer, "İnegölspor'un efsane hocası tekrar kulübüne geri döndü. Belli bir proje kapsamında takımı oluşturacağız. Taraftarlarım hiç merak etmesin. Başarı gelecek ama sabır şart" dedi.

GÜZEL GÜNLER GÖRÜRÜZ

İnegölspor'un çiçeği burnunda teknik direktörü Taşkın Güngör ise, "Öncelikle yönetim kurulumuza ve sayın başkanıma teşekkür ediyorum. Tekrar bu göreve bizi layık gördüler. Başkanımızın anlattığı genel hatlarıyla felsefemizi, misyonumuzu paylaşarak bu işe başlıyoruz. Güzel oyun, herkesin keyif aldığı oyun bizim birinci amacımızdır. Bu doğrultuda da kadromuzu oluşturacağız. Takım birlikteliğimize katlı sağlayabilecek arkadaşlarla mutlak suretle yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.