Hava Durumu

Efsanelerden resital

Şehit Piyade Er Rahim Keskin Ortaokulu öğretmenleri ile salon futbolunda karşı karşıya gelen Timsah'ın eski futbolcuları, okul öğrencilerine adeta futbol ziyafeti yaşattı.

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2017 07:01
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2017 07:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Efsanelerden resital

Bursa'da okul sporları denince akla ilk gelen isimlerin başında olan ve ayrıca İnegölspor'un pilot okulu Şehit Piyade Er Rahim Keskin Ortaokulu'nun dün çok özel konukları vardı. Adları Bursaspor ile özdeşleşen isimlerden Erdinç Kayan, Ahmet Kılıç, Erkan Özen, Yalçın Çimen, Hüseyin Hürsoy, Necati Pala, Şenol Poçukoğlu ve Adnan Yıldız dün Şehit Piyade Er Rahim Keskin Ortaokulu'nun hocalarıyla salon futbolunda karşı karşıya geldi ve hünerlerini sergiledi.

ÖĞRENCİLERDEN İLGİ

Şehit Piyade Er Rahim Keskin Ortaokulu öğretmenlerinden Adem Evren'in organize ettiği gösteri maçını Bursasporlu efsaneler 5-3 kazandı. Organizasyonun amacı ise öğrencilere Bursaspor sevgisini aşılamak ve spora yönlendirmekti. Şehit Piyade Er Rahim Keskin Ortaokulu öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği organizasyonun ardından konuşan Adem Evren, "Bizim için çok özel bir gündü. Buraya gelen Bursasporumuzun efsanelerine çok teşekkür ederim" dedi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.