Hava Durumu

Eğitim-Sen sokağa çıkıyor

Yolsuzluk soruşturmasının ardından Eğitim-Sen grev yapacaklarını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2013 18:44
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2013 18:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Eğitim-Sen sokağa çıkıyor

Yolsuzluk soruşturmasının ardından Ankara Emniyeti büyük bir eyleme hazırlanıyor. KESK ve bağlı sendika Eğitim-Sen, yarın greve çıkıyor. Eğitim Sen “Onların ayakkabı kutularında 4.5 milyon dolar, bizim elimizde bir simit bir çay; hakkımızı istiyoruz demek için” ifadeleri ile memurları ve yurttaşları greve çağırdı.

Cumhuriyet Gazetesi'nin haberine göre KESK ve Eğitim Sen yarın tüm yurtta greve çıkıyor. Öğretmenler ve memurlar Ankara’nın iki yerinde basın açıklaması düzenledikten sonra bir araya gelecek. Öğretmenler saat 11.00'da YKM önünde toplanacak. Ardından Milli Eğitim Bakanlığı önünde basın açıklaması düzenleceyecek olan öğretmenler Ziya Gökalp Caddesi’ne yürüyecek. Bu sırada da KESK üyesi memurlar Kolej Meydanı’nda Ziya Gökalp Caddesi’ne yürüyecek.

KESK’in en önemli bileşenlerinden biri olan Eğitim Sen sosyal medyada greve çağırdı. Atılan tweetlerde “Yalana, talana, soyguna karşı; Onların ayakkabı kutularında 4.5 milyon dolar, bizim elimizde bir simit bir çay; hakkımızı istiyoruz demek için; Bizim saklayacak ikinci bir ayakkabımız yok; onların halktan çaldıklarını saklayacakları ayakkabı kutuları var #19ARALIKtaGREVdeyiz” ifadeleri kullanıldı.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.