Hava Durumu

Eğlenmeye giden genç kız 3 erkek tarafından...

KKTC’de erkek arkadaşıyla eğlenmeye giden lise öğrencisi 15 yaşındaki F.E.Y., gecenin sonunda üç erkeğin tecavüzüne uğradı. Genç kızın şikayetiyle tecavüz zanlısı üç kişi gözaltına alınırken zanlıların tecavüz görüntülerini videoya aldıkları iddia edildi. Genç kız ise devlet korumasına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2014 16:06
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2014 16:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Eğlenmeye giden genç kız 3 erkek tarafından...

Girne’de yaşanan olay iddiaya göre şöyle gelişti: Girne Anafartalar Lisesinde hazırlık sınıfı öğrencisi F.E.Y., perşembe günü sınavların bitişini kutlamak için erkek arkadaşının da dahil olduğu arkadaş grubuyla buluştu. Burada erkek arkadaşı ile birlikte alkol alıp eğlendi. Gece sonunda ise genç kızın erkek arkadaşı, alkolün verdiği etkiyle ayakta duramayan genç kızı evine götürmek için arabasına aldı. Ancak genç kızı evine götürmeyip gece birlikte eğlendikleri arkadaşlarının geceden sonra toplandıkları yere götürdü. Genç kıza burada tecavüz etti. Bir süre sonra da alkolün etkisiyle kendinden geçmiş genç kıza iki erkek daha tecavüz etti.

Genç kız devlet korumasında

Kendisine geldiğinde ise korkunç olayı fark eden genç kız polis merkezine giderek şikayetçi oldu. Genç kızın şikayetiyle tecavüz zanlısı üç erkek öğrenci gözaltına alınırken zanlıların tecavüz görüntülerini de kayda aldıkları iddia edildi. Polisin olayla ilgili soruşturması sürerken genç kız ailesi yerine devlet korumasına alındı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.