Hava Durumu

Ekmek Teknesi'nin Sonnur'u yıllar sonra ortaya çıktı!

Ekmek Teknesi dizisinde canlandırdığı 'Sonnur' karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran Arzu Oş, yıllar sonra City's Nişantaşı'nda alışveriş yaparken objektiflere takıldı. Arzu Oş açıklamalarıyla ve son haliyle dikkat çekti.

Haber Giriş Tarihi: 26.11.2020 12:25
Haber Güncellenme Tarihi: 26.11.2020 12:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ekmek Teknesi'nin Sonnur'u yıllar sonra ortaya çıktı!

2002-2005 yılları arasında ekrana gelen Ekmek Teknesi dizisinde 'Bedava yaptık koş koş koş' cümlesini akıllara kazıyan ve Sonnur karakterini canlandıran Arzu Oş yıllar sonra ortaya çıktı. 39 yaşındaki oyuncu, "Koruyucu aile" olarak 3,5 yaşında bir erkek çocuğuna sahip olduğunu açıkladı.

"Koruyucu aile" olduğunu için çok mutlu olduğunu söyleyen Arzu Oş, "3,5 yaşındaki erkek evladım için alışverişe çıktım. Bu durumu oyuncu Sumru Yavrucuk'dan görmüştüm. Çok etkilenmiştim. Örnek olması içinde dile getirmek istedim. Çok mutluyum. Ona oyuncaklar almak için alışverişe geldim" açıklamasında bulundu.

Arzu Oş, 8 yıldır ekranlardan uzak kalmış durumda. Oş, son olarak 'Koyu Kırmızı' adlı dizide rol almıştı. Ünlü oyuncu, 'Ekmek Teknesi'nde canlandırdığı Sonnur karakteriyle oyunculuk kariyerinde zirveyi görmüştü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.