Hava Durumu

Ekonomist Özgür Demirtaş'tan Emrah'a 'coin' tepkisi!

Yapmış olduğu yatırımlarla adından söz ettiren sanatçı Emrah'a sert ifadelerle tepki gösteren ekonomist Özgür Demirtaş, "Arkadaşlar şarkıcı türkücüler adına koin çıkarılacağı haberleri okuyorum. Böyle şeylere asla ve asla yatırım yapmayın. Hakkımı size helal etmem" ifadelerine yer verdi.

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2021 16:30
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2021 16:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ekonomist Özgür Demirtaş'tan Emrah'a 'coin' tepkisi!

Bitcoin'de hatırı sayılır derecede yatırımı olduğu bilinen şarkıcı Emrah, bu kez kendi coin'ini çıkarma kararı aldı. Emrah, gerekli prosedürleri yerine getirmek için hazırlıklara başladı. İsim konusunda henüz net karar veremeyen şarkıcının, Emcoin ve Emrahcoin arasında gidip geldiği öğrenildi.

"YATIRIM YAPARSANIZ HAKKIMI HELAL ETMEM"

Gündeme bomba gibi düşen bu gelişme sonrası ekonomist Özgür Demirtaş sosyal medya hesabından şarkıcı Emrah'a tepki gösterdi. Demirtaş, konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı değerlendirmede "Arkadaşlar şarkıcı türkücüler adına koin çıkarılacağı haberleri okuyorum. Böyle şeylere asla ve asla yatırım yapmayın. Hakkımı size helal etmem. Paranızı kaybedersiniz. İnsanın bu kişilerin altı boş olan böyle şeyleri çıkaracağına inanası bile gelmiyor. Ama işte" ifadelerine yer verdi.

İşte Özgür Demirtaş'ın o paylaşımı;

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.