Hava Durumu

Eksi 3 puan için karar günü!

Türkiye Futbol Federasyonu'nun Bursaspor'a üç puan silinmesiyle ilgili verdiği süre bugün dolacak. Yönetim gün içinde temizlenen dosyaları TFF'ye bildirecek. Federasyonun kararı gün içinde açıklaması bekleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 15.10.2020 08:15
Haber Güncellenme Tarihi: 15.10.2020 08:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Eksi 3 puan için karar günü!

SÜRE İKİ KEZ UZATILDI

Bursaspor için bugün tarihi bir gün. Türkiye Futbol Federasyonu'nun aralarında Bursaspor'un da olduğu toplam 4 kulübe puan silme cezasıyla ilgili tanıdığı süre bugün doluyor. Eski başkan Mesut Mestan döneminde 30 Ağustos'a kadar temizlenemeyen dosyalar için TFF'den ek süre alan Bursaspor yönetimi önce 30 Eylül, ardından 15 Ekim'e kadar sürenin uzatılması konusunda yaptığı başvurudan olumlu yanıt almıştı. Erkan Kamat başkanlığındaki Yeşil Beyazlı yönetim söz konusu dosyalarla ilgili gerekli çalışmaları sürdürürken, bazı kulüpler ve oyuncularla henüz anlaşma zemini bulamadığı öğrenildi.

CEZA ZATEN GELMİŞTİ

Bursaspor yönetimi diğer kulüplerle birlikte temizlenen dosyaları bugün TFF'ye bildirecek. Türkiye Futbol Federasyonu'na pandemiyi gerekçe göstererek gelir kaybı yaşadıklarını ve bu nedenle alacaklı kişi ve kuruluşlara ödeme yapmakta zorlandıklarını ileten Başkan Erkan Kamat, TFF'nin kararını merakla bekliyor. Konuyla ilgili Bursa Hakimiyet'e açıklamada bulunan Erkan Kamat, "Dosyaları temizlemeye çalışıyoruz. Biz gerekli tüm şartları yerine getirmek için uğraştık. Zaten -3 puan cezası gelmişti. Biz bunun kaldırılması için uğraşıyorduk. Süre bugün doluyor. TFF'nin vereceği kararı bekliyoruz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.