Hava Durumu

Eksi 4 derecede ucuz elma kuyruğu!

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde vatandaşlar sabahın erken saatlerinde eksi 4 dereceyi bulan soğuk havada bir esnafın kamyonet arkasında sattığı ucuz elmadan alabilmek için metrelerce kuyruk oluşturdu.

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2021 12:30
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2021 12:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Eksi 4 derecede ucuz elma kuyruğu!

Eksi 4 derece soğukta kuyrukta bekleyen vatandaşlarla görüşen CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, AK Parti iktidarının 18 yılın sonunda Türkiye'de insanları ucuz ekmek, ucuz sebze meyve kuyruklarına mahkum ettiğini söyledi.

Arık, vatandaşa ucuz sebze meyve temin eden esnafın da cezalandırılmaya çalıştığını da belirterek, "Vatandaşın alım gücü yok. Ucuz sebze meyve almak için -4 derecede, ayazda saatlerce kuyruk bekliyor. Vatandaşın derdine derman olmayanlar, çareyi vatandaşa ucuz sebze meyve satan esnafa ceza yazmakta buluyor. Buradan ülkeyi yönetenlere sesleniyorum; çözüm üretemiyorsunuz, bari sorun olmayın" ifadelerini kullandı.

UCUZ KARNABAHAR İÇİN DE KUYRUKLAR OLUŞMUŞTU

Birkaç gün gün önce de yine Kayseri'de zincir marketlerde fiyatı 5 TL'ye kadar çıkan karnabaharın 1,25 TL'den satılması üzerine vatandaşların uzun kuyruklar oluşturması Türkiye gündemine oturmuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.