Hava Durumu

Ekşi Sözlük'te gündem oldu! Bursa'da sel hasarlı hurda araca istenen fiyat...

Online ilan ve alışveriş platformundaki 'hurda araca' istenen fiyat görenleri şaşırttı. Perte çıkan 2017 model araç için 42 bin 500 TL istendi. Bursa'dan verilen ilanda aracın sel hasarlı olduğu belirtildi. Sosyal medyada gündem olan ilan kısa sürede yayından kaldırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2021 23:31
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2021 23:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ekşi Sözlük'te gündem oldu! Bursa'da sel hasarlı hurda araca istenen fiyat...

Bursa'da perte çıkmış 2017 model Clio 4 araç için 42 bin 500 TL istenmesi görenleri şaşkına çevirdi. Satışa konulan aracın ilan detaylarında aracın plakalı ve ruhsatlı olduğu, muayenesinin yapıldığı, kasko değerinin olduğu belirtildi.

Söz konusu ilan

İlan detayında ayrıca "araç resimlerde görüldüğü şekilde sel hasarlıdır alıcısına hayırlı olsun" not olarak eklendi. Söz konusu ilan kısa bir süre sonra yayından kaldırıldı.

AKILLARA 'CHANGE' İŞLEMİNİ GETİRDİ

Genel olarak ağır hasarlı araçların şasi numarasını kesip çalıntı araçlara kaynakla sabitleme şeklinde ya da ağır hasarlı araçların kopyaladıkları şasi numaralarını, çalıntı araçların kazıyıp yok ettikleri şasi numarası alanına vurarak araçları 'change' yapıyorlar." deniyor.

Ekşi Sözlük'te gündem olan ilan için bir kullanıcı "Muhtemelen çalıntı bir araca, motor ve şasi numarası işlenmelik araçtır." diyerek yorumda bulundu

İşte Ekşi Sözlük kullanıcılarının yorumları:

TIKLAYIN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.