Hava Durumu

Ekstra antrenman Üzülmez'i mest etti

Bursaspor 19 Haziran'da start alacak lig maçlarının hazırlıklarını sürdürürken, oyuncuların istekli görüşünü teknik direktör İbrahim Üzülmez'i fazlasıyla memnun etti. Üzülmez'i en çok etkileyen ise tesiste kalan oyuncuların ekstra çalışma yapmaları oldu.

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2020 11:22
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2020 11:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ekstra antrenman Üzülmez'i mest etti

SAKATLIK UYARISI YAPTI

Türkiye Futbol Federasyonu'nun liglerin başlayacağını açıklamasının ardından 8 Mayıs'ta Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde topbaşı yapan Bursaspor'da teknik direktör İbrahim Üzülmez'in geride kalan bölümde futbolcularının gösterdiği performanstan fazlasıyla mutlu olduğu ifade edildi. Deneyimli çalıştırıcının oyuncularının ortaya koyduğu mücadeleden memnun kaldığı belirtilirken, tek endişesinin sakatlanma olduğu kaydedildi. Şu an için Yeşil Beyazlılar'da kalan 8 maç öncesi sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor. Üzülmez'in bu nedenle futbolcularını her antrenmanda dikkatli oynamaları konusunda uyardığı belirtildi.

BULU KAMPI RAFA KALKTI

Yabancı oyuncuların günün ikinci antrenmanı sonrası geceyi ailelerinin yanında geçirdiği, yerli futbolcuların ise tesiste kaldığı Yeşil Beyazlılar'da teknik direktör İbrahim Üzülmez'in önümüzdeki hafta Bolu'da yapmayı planladığı kamp için karar değiştirme aşamasına geldiği bildirildi. Oyuncuların tesiste hayli rahat oldukları kaydedilirken, özellikle boş zamanlarını da ekstra çalışma yaparak geçirmeleri deneyimli çalıştırıcıyı adeta mest etti. Bu nedenle teknik heyette şu an için kamp ikinci plana atıldı. Bursasporlu futbolcular sürpriz bir değişiklik olmazsa lig maçlarının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürmeye devam edecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.